.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Сокчета

Сокчета

както разчиствах из кухнята забелязах един стар електро-уред..някаква машина дет кат сложиш парче морков става на сок(не се сещам в момента как и се викаше) Мн обичам да пия сокове, особено сега когато е топло хем те освежават..хем не са мн калорични..и сега да карам по същество:
    Ако някой може да ми каже някви рецепти за сокове от плодове и зеленчуци, да стане един вид коктеил.. такива работи.. :Р

Град
    Велико Търново
    qvno ima6 predvid za sokoistiskva4kata.moje da smesi6 i da probva6 s portokal,kivi,qgodi,abe po4ti vsi4ki plodove ,a dori i zelen4uci moje da iztiska6 tam i e mn zdravoslovno,tai kato sa naturalnii i sadarjat mn vitamini.
    Руса кукличка

Обожавам сок мот прясно изцедени моркови! Пий такъв- адски здравословен е! А може към него да добавиш сок от банани или ябълки- пила съм готови такива и ми харесват много. Друго за което се сещам е киви с ягоди. Много полезни са и различните зеленчукови сокове. А, бе, опитвай всякакви комбинации- ще намериш най-вкусната за теб!

да..верно че беше сокоизтисквачка друго си е... натуралния сок

И аз имам такава сокоизтисквачка , към която има и книжка с рецепти , но много малко от тях ми допадат , за това импровизирам . Не е нужно да следваш някаква рецепта за да получиш вкусен сок . На мен лично ми е любимо да пия сок от киви с морков и праскова .

Мега фен Аватара на Spider4eto
    като малка много обичах мама да ми прави от ябълки круши дюли и моркови

Можеш да сложиш каквото искаш...зависи какви плодове обичаш
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Портокал с мъничко лимонче

Праскова и краствица

Морковчета,обожавам го

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

банан и ягодка обожавам го
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си