.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Garnier

Garnier

Някой ползвал ли е "моментално попиващата маска на Гарниер" и дали сте доволни от нея и на каква цена е )

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Добрич :o)
    Не,но ползвам балсама и мога да кажа,че съм доволна А за маската- една приятелка я ползва и има видим резултат,така че няма да съжаляваш

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Не,но ползвам балсама и мога да кажа,че съм доволна А за маската- една приятелка я ползва и има видим резултат,така че няма да съжаляваш

мерси

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

a nqkoi 6te i kaje li na men kakva e tazi popiva6ta maska?Pls
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    a nqkoi 6te i kaje li na men kakva e tazi popiva6ta maska?Pls

на рекламата казват,че попива за 1 секунда и не е нужно да чакаш.Възтановяваща е,интересува ме цената

ms mn moje i az da q probvam.vse pak ot opit glava ne boli... :P
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на girl91
    В един сайт видях, че стува 7,50.. а и някъде по магазините съм я виждала за толкова. Мисля да си я взема, защото моята свърши.

и аз ще си я купувам, преди използвах маска пак на гарниер и съм много доволна

Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    и аз ще си я купувам, преди използвах маска пак на гарниер и съм много доволна
    аз се колебая м/у тази на Гарниер и онази на Лореал с цимента

Ем , не съм я ползвала , но предполагам , че действа . В момента ползвам маската на "Планет Спа " от "Ейвън" и съм много доволна , но тъй като е на свършване смятам да пробвам тази на "Гарниер" !

Преди малко си я взех - 5,80лв.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    pi6i za rezultata

Утре ще я използвам...сестра ми, която е в Германия, има същата и каза, че прави косата мека

Re: Garnier

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Някой ползвал ли е "моментално попиващата маска на Гарниер" и дали сте доволни от нея и на каква цена е )
    Днес си я взех за 5,90 .Ще видим резултата,но още с първото нанасяне косата ми стана по-мека.

Така е

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Днес си я взех за 5,90 .Ще видим резултата,но още с първото нанасяне косата ми стана по-мека.
    Мерси.

Да не отварям нова тема да попитам дали сте доволни и от тази на Лореал с цимента (жълтото шишенце ) Много се колебая,преди използвах за Кашмирен блясък на Лореал и бях много доволна.

Град
    Okinawa

Съжелявам,че ще ти използвам темата,но само да попитам..дали някой е ползвал на Гарниер Рол-она с/у целулита и дали има резултат някакъв?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си