- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tapo revnuvane
off horaa predi malko se prebiram ot trenirofki (hip hop dance)
az i gadjeto mi trenirame zaedno po princip i dnes doide edno
novo momi4e i super pe4eno s mn dobri idei dava6e
i si pasnahmekato harakter i po4nahme da improvizirame na
edna pesen "low" i tam si dance i gadjeto mi po4na da revnuva
pisna mi na4i da me revnuva ot drebni t1pi ne6ta![]()
seki den se karam s nea zaradi tfa i e kazala 4e si tr1gva ot trenirofkite
moje li takiva prostotiii pisna mi na .... dr slu4ka sqdam do sestrai i se po4va revnuvaneto i s16tata istoria s karaneto 3 4asa nz super t1po nz kak da i go obesna tfa no mi pisna ve4e i sam nakra4ka da naprava ne6to koeto neiskam no moje bi 6te e po dobre 6tot nz pisnami![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Да много е тъпо...Аз тренирам брей ама при нас имам и хип-хопъри и многочесто се получават мн яки имповизации..Гажето ти ревнува от супер тъпи неща![]()
--------------------------------------------------------
Верно фани смени я :P
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
znamm i se draznaa 4esno novoto momi4e ima stra6en talant mn qka improvizacia napraihme tfa 4e revnuva mn e t1po nqmami doverie zatfa kraq 6e posledva za6tot naistina mi pisna misli 4e si padam po neaПървоначално написано от BlueFace
da nekria 4e e qka mom4e sam mn qsno ama pf dori me revnuva ot sestra i s4itaite
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Кажи й да спре да те ревнува за простотии, ако не спре я оставяй и тва е.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
xaxaxa kefi6 meПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
em moje skoro da se smeni
btw kazah i da spre no tq nespiraaaazatova mai trea da go naprava nali
Сине, ти вече порастна... Време е да го направиш... Да й покажеш за какво става въпрос и кой контолира положението... Време е да я спукаш от бой ! You Can DO iT !Първоначално написано от Mc_to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
haresal si novoto momi4e i sq si tarsish pri4ini da izkarash gadjeto si krivo i revnivo za da imash osnovatelna pri4ina da go zarejesh eventualnoПървоначално написано от Mc_to
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми кажи и 4е не можеш да бъдеш с нея ако продължава така и не контролира ревността си....нека тя да му мисли кво да прай ти нямаш вина все пак
е кфоо,има и ревниви хора.
аз съм от тях примерно![]()
човешко си е.![]()
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
Пф..ми и аз съм много ревнива и на приятеля ми не му харесва,но ме обича и ме търпи.. Пък и ти да я видиш с някое момче да денсат поо така...няма ли да ти стани тъпо...Докажи и наистина,че я обичаш или харесваш да се успокои малко...и приеми това,че е ревнива...Това е моето мнение..![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Ами и аз танцувам и те разбирам!Танците са си танци, няма място за ревност!Апък да те ревнува от сестра си... По-добре си намери някоя нова!![]()
Да не ти пука ве пич,и моята е такава,кво да се прави-женска мисъл![]()
Първоначално написано от extreme_
Нали? И аз съм от тия ревнивите, ама от тия болезнено ревнивите.. Нема оправия...
![]()
е чак пък да я зарязваш..за да те ревнува толкова много явно наистина държи на тебе..
mi nz ako samo izpitva6 priqtelski 4uvstva kam novata(a az se samnqvam da sa samo takiva)obqsni na gadjeto si 4e e prosto tanc.Li4no spored men ne e bilo samo tanc to ot malki ne6ta se tragva,apak i gadjeto ti mn zle 4ak ot sestra si da revnuva.V tazi situaciq ako bqh na mqstoto na gadjeto ti i az 6tqh da revnuvam ot novata,za tva nqma6 pravo da q sadi6.Spored men plamaka u vas odavna e ugasnal nqma smisal ot takava vrazka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....