- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му го дам ли?
emi na4i az iskam da vi pitam dali da dam na mom4ety koeto haresam sarce plu5ka .... mm za kraq na godinata i moje bi ve4e nqma da go vidq ... da si go ima za spomen ,,,![]()
![]()
![]()
mm toi ne proqvqva interes kum men ...
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
Зависи в какви отношения сте![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ами да,ако не е тъпак....щото ако го изхвърли или направи някаква друга простотия няма да ти е приятно![]()
хаххахаха а лелееее лелееееее става нещо тая вечер и не е на добре ...![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от miss_love_95
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
И кат не сте гаджета,той като не изпитва нищо към теб , за кво да му го подаряваш?Въпреки , че ако искаш да се прецакаш go go![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mi az to4no tva pitam kat ne hodim da mu go dm li i spored vas typo li e kak bihte se po4yvstvali ...![]()
ставай за смях колкото искаш , само не разбирам защо занимаваш и нас .Щом дори си мислиш за варианта дали да не му го дадеш... ясна работата.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да ти го дам ли?
Или да не ти го дам?
това е въпросът.
ем...зависи...ако сте по близки (нещо кат пр де)да![]()
mi ne sam napisala tazi tema za da me ovikvate a da razbera kakvo mislite i kak bihte se po4yvstvali ako va6 ne mn dobyr fr koito znaete 4e vi haresva vi dade takyv podaryk ..
Ако сте мн близки ок,но ако не сте само ще се изложиш.
На колко години си?
;]
Зависи от страшно много неща,все едно да те попитам Абе Пешо харесва ли ме?Ще можеш ли да ми отговориш,като имаш само тази информация?
И въпреки това мисля ,че не.Ако имаш да му споделяш нещо,просто му го кажи.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ako bqh na mqstoto na mom4eto bih ti se izsmqla xaxax super qkoПървоначално написано от miss_love_95
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
o0o0o0 я не се излагай
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз пък ще ти кажа че зависи от това що за човек е.ако не е някои изживяващ се плеибои с високо самочувствие а си е наи-обикновено свястно момче няма да ти се изсмее.аз лично бих му дала сурцето,при условие че знае че го харесваш,това ще му остане един вид спомен от теб а може след време да осузнае че те харесва и да се получи между вас.Пожелавам ти го![]()
няма смисъл да му даваш каквото и да било... сама каза, че не сте много добри приятели... а като му дадеш такова нещо... с извинение... той ще се възползва да те направи на глупачка пред всички!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Ако си 95-ти набор както виждам по името ти...и искаш да подариш подарък на съученик...чакай да сметна...тоест на 12 годишен рискуваш подаръка ти да бъде заврян някъде или просто изхвърлен....
Но пък ако не опиташ няма как да знаеш...просто е тъпо да останеш с "разбити мечти".
Успех
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
емиии според мен няма да се изложиш и аз съм правила така но не съм станала за смях,е то си зависи и от момчето.Дай му го...![]()
мм ти да даваш на момчето ама то няма интерес към теб.звучи доста странно и то пък и плюшка някак половете са объркани всичко е нестандартно но на мен ми харесва.ако е възможно момчето да ти се присмее не го прави!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+1Първоначално написано от midle
Smile... Tomorrow will be worse...
Що ще си даваш парите за човек,който не те заслужава!
даи му госамо да не ти е кофти ако я изхвърли или нещо такова защото за някои момчета това са женски поаръчета
![]()
![]()