- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет!!!Много е сериозно!
Много е сериозно!Без шеги,моля!
Проблема е в това,че някакъв се запознал с приятелката ми във vbox,поради общи интереси.От доста време си пишат всеки ден в skype.Той си имал гадже,ама тя се държала гадно с него и сигурно щели да късат.Приятелката ми е наивна(знам,защото и преди е ставало така)и си мисли,че той няма особени отношения към нея.Аз съм на друго мнение.Всеки ден си пишат-това е като закон божи,ако не е на компа или няма нет той задължително и праща sms.Разгледах и телефона-беше пълен с негови съобщения.Говори и на галени имена.Пишат си по цели часове.На мен ми отделя само няколко минути,а с него си пише постоянно.Говорят си за апсолютно всичко.Не знам какво точно и пише,но съм много ядосан.Най-лошото е,че той се появи точно когато тя се скара със най-добрият си приятел.Както се досещате,аз съм и гадже,но тя има нужда и от приятел и той се оказва веднага до нея за да я изслушва и утешава.Тя си споделя повече с него отколкото с мен.Не знам какво са си писали през всичките тези дни.Говорил съм с нея много пъти за това,но тя не ми вярва:първо,защото по принцип съм много ревнив и второ,защото тя е много наивна и той и е спечелил доверието.И преди е ставало така.Тя знае.Казвал съм и.Но сега отново е заблудена.Ако му направя нещо ще ме набеди,че бия приятелите и.Той е от София и не мога да го намеря за да го понабия.Няма да се съгласи да се срещнем да се бием.Чувствам се безпомощен и безполезен!Вече почти не правим секс.Имаше пауза,поради здравословни проблеми,но и сега тя пак не иска.Само казва,че иска секс,но не показва никакво желание.Имам чувството,че тя няма нужда от мен!Отгоре на всичко той притежава всички качества,които аз нямам,и е по-добър от мен във всичко.Единствното ми предимство е,че той е дебел,а аз не.
Искам нормален живот!!!
Brutalen sadisti4en i simpati4en poluspartanec-polukazak.
Ууу...че гадно!Мислиш ли,че в твоя случай действия от типа на "остави я,не й звъни,тя ще осъзнае какво губи и сама ще те потърси" ще помогнат?Все пак той е от София,вие от Стара Загора...мисля,че това момче не би трябвало да представлява огромна заплаха за теб?
Ne iskam da kysam s neq!Obi4am q!Zaedno sme ot pove4e ot 8 meseca.Tq e edinstvenoto momi4e,s koeto sym si spodelql apsolutno vs i koqto iska seriozna vryzka.Predi pak se e slu4valo da si misli 4e nqkoi i e fr,no posle sled kato toi q predade razbira,4e sym bil prav.Iskam i sega da stane taka i se nadqvam s cqloto si sy6testvo da ne go haresva!Nali vi kazah,4e toi pritejava vsi4ki ka4estva koito az ne i 4e e po-dobyr ot men vyv vs.Spored men i dvamata se haresvat,no tq ne iska da kysa s men poneje toi e v Sf i togava nqma da ima 4ovek do sebe si vseki den.A toi skoro sig 6et kysa s negovata,6toto se dyrjala gadno.Taka 4e skoro toi 6te e po-vajen ot men(sig otdavna e taka).
След като търси таква връзка с друг човек явно на приятелката ти нещо и липсва във вашите взаимоотношения, но аз не бих могла да знам какво за да ти кажа.
Обръщай и повече внимание и ако продължава да има нужда от разговорите с него я остави, защото тя просто може да има нужда от приятел.
![]()
Първоначално написано от Elesar Telkontar
ЖЕНЧО ! Я СЕ СТЕГНИ МАЛКО И НЕ СЕ ПРАЙ НА ПУТКА ! ТИ МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ КВО ?
нещо не и даваш и затова тя е толкова близка с другия .но не се притеснявай ти си при нея а този човек е чак в софия и едва ли е толкова сериозно връзка по чат не се гради много рядко се получава....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Говори с нея, накарай я да ти каже какво й липсва, и се опитай да й го дадеш. Ако не можеш, или тя не иска, я остави, може би просто не ви е било писано...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Гадняр! Всъщност... гадняри!!! Защо когато имаме нормални, приятелски взаимоотношение с някое момче решавате, че той непременно ни иска или желае само да ни изебе? С моя милиони пъти се карахме за същото. Какво да направя, че обичам да се държа свободно с приятелите си, а не като ме гушне да стоя като пън, да не мога да се полигавя с него или с каквото и да е. Може и да имаш комплекси, или поне така изглежда от поста ти, но това не значи, че всеки, който се интересува от гаджето ти иска да ти я вземе. Понякога и момчетата имат нужда от "просто приятел"!!!
Toi ne se dyrji prosto kato priqtel!Ima ne6to podlo v povedenieto mu.Obiknoven priqtel ne bi pisal vsqka ve4er sms ako ne e na kompa.Vse 1 e zadyljitelno da si pi6at.Da ne govorim za galenite imena,s koito q nari4a.Vse 1 toi i e gaje,a ne az.Pi6e si s neq vs den,a usporedno s tova mi pi6e na men za ne6to koeto i dvamata haresvame,za da me izmami i da go mislq za priqtel.Vinagi se iztykva i hvali pred men.Vs koeto obi4am da pravq go pravi i toi i e po-dobyr ot men.Nz dali lyje za da me qdosva ili e istina,ama e mn gadno.
Какво като си пишат? Човекът иска да се сприятели с теб, а ти го отблъскаш защото си неуверен в себе си. Какво от това, че я нарича на галено или че си пишат всеки ден. С най - добрият си приятел си пиша почти всеки ден, говорим си по - така. Остави и въздух. И тя има нужда от приятели. Ако пък тоя наистина я сваля още по - добре, че поне ще я изпробваш.
Виж ся, ходи пий една бира и я игнорираи. Тя самичка ше си разбере, че е загубила. И стига глупости от сорта на "той има всичко дето аз нямам"... Айде, айде не се подценяваи, мисли по-ведро![]()
Животът е адът описан в Библията!
Пробвай да поговориш с него дали има някакви намерения към нея, кажи му че не ти е приятно да се държи така с приятелката ти... може и да помогне![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1Първоначално написано от NH3
Просто стегни се малко бъди мъж и не оставяй тва момиче да ти се качи на главата и да се възползва от теб. Разкарай я колкото и да е трудно ПОВЯРВАЙ МИ след време ще си благодариш че си решил така!
Човече , доколкото разбрах и ти си пишеш с него,така ли е? Ако е така му кажи по мъжки , че не ти е приятно да се мазни на приятелката ти и т.н. ВЪПРЕКИ че не дебелия е виновен , а гаджето ти. Ако истински те ценеше , нямаше да тръгва след първия в интернет , с който имат сходни интереси. Остави я да си решава, не й се бъркай. Като и е по-яко да кисне пред компа - ами да си кисне. Кво може да направиш???Карай си по течението.Ще ти омръзне все някога и ще видиш,че не си заслужава. ТЯ ВИНАГИ ЩЕ ПРАВИ ТАКА! Дори и да не е точно с това момче, тя винаги ще търси 'най-добрия си приятел" на който да се довери,а не на тебе. М/у другото ти каква роля играеш? Само за целувки и секс? Че за това ли са гаджетата??? Наля трябва да сте приятели и т.н.Да не кажа,че вие трябва да сте си НАЙ-добрите приятели!
И моля те не се изцепвай така :
Това е супер детинско и в никакъв случай няма да ти реши проблема...Първоначално написано от Elesar Telkontar
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
6tom skoro se e skarala s nai-dobriq i priqtel navqrno i e mn kofti i e trqbvalo ti da i otdeli6 pove4e vnimanie ot obiknoveno...ne vi poznavam i nz kakvi ste po harakter no mislq 4e ako spre6 da q kritikuva6 4e si pi6e s vuprosnoto mom4e i i pokaje6 po sevuzmojni na4ini 4e q podkrepq6 i 4e i ima6 doverie (dori i da ne e taka) tq 6te osuznae 4e tozi dr nqma kak da se sravni s teb.a otnosno boi s nego i takiva raboti...dori nedei da i spomenava6 za tva o6te po-malko da pravi6 ne6to takova,za6toto ako i tq e kato men tova 6te q otblusne i ne6tata moje da stanat po-zle.aide pogovori si s neq kaji i 4e moje da pravi kakvoto smetne za dobre i sum sig 4e vs 6te se opravi.Uspeh![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
a ne ti li e hrumvalo vmesto da se izma4va6 da se postarae6 da i pokaje6 4e q obi4a6 i tova koeto tarsi v drugiq da go nameri v teb a ? i kato e dale4 ne misli6 li 4e nqma 6ans koi bi se zamaknal tolkova dale4e zaradi edno momi4e ne se zasqgai ae uspeh![]()
![]()
1. боя, при нито едно положение, не е решение на въпроса!
2. Щом той е в София, а вие в Стара Загора, шансът да има нещо повече от приятелство между тях двамата е нищожен!
и 3. Ако той искаше нещо от нея, едва ли щеше въобще да си пише и с теб... все пак ще му е по-лесно да ти я вземе, ако не те познава...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
ти ме разби бе пи4.слушай ся-квото и да правиш няма да ги разделиш,ако са толкова близки нищо не можеш да направиш освен да се примириш щот ако тръгнеш да се биеш или нещо само ще влошиш нещата.![]()
Imame si pylno doverie i si spodelqme apsolutno vs.Otdelqm i vnimanie.Vs den sme zaedno.Govorim za vs kasae6to partniora.Obsyjdame ejednevieto i problemite zaedno.Kogato tq se skara s nai-dobriqt si fr az bqh do neq est.Staraq se da sym do neq postoqnno za opora v trudni momenti.Vqrno e,4e 4ovek se nujdae i ot priqteli,no spored men toi ima zadni misli.Za men kolkoto i da sa blizki priqtelite ne si pi6at sms ako ne mogat da sednat na kompa.Vse 1 zadyljitelno trqbva da si pi6at vs ve4er.Toi si pozvolqva prekaleno mnogo!
копеле,не всичко са толкова...безчувствениПървоначално написано от NH3
![]()
ем пич.. "той притежава всички качества,които аз не"
1во - Тва ми прозвуча някакси гейски нз закво
2ро - През интернета всеки може да е бог,ама на живо не е така.
The Spark
Направи й някаква изненада. Не ти говоря да й купиш плюшен мечок - заведи я някъде, където винаги е искала да отиде или направете нещо, за което тя винаги е мечтала. Ако трябва и много свещи и цветя - якото клише от филмите, но пък няма жена, която да остане безразлична на подобна гледка.
Идеята ми е да я впечатлиш. Повярвай ми, само за теб ще мисли.. не късай с нея - това е най-голямата глупост. Остави ги идиотите какво говорят.![]()
Това го пиша набързо, щото не ми се обяснява, ако мислиш, че това би помогнало, пиши едно лс и ще го измислим.Не забравяй факта, че съм жена все пак, а и щом тя е наивна...
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission