Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Секса не е проблем, годините малко ме притесняват, но да оставим и тях на страна.
Някак си аз самата не гледам с уважение на хора, които имат партньор/ка, а в същото време флиртуват с друг човек. Правилно си се замислила, каква ти е гаранцията, че няма да постъпи и с теб така? Или просто чака да кажеш, че искаш да си с него, за да я остави нея? Което пък значи, че го е страх да остане сам, което мен лично би ме накарало да гледам на него с още по-голямо неуважение...
Но ти си знаеш най-добре.
Ей такива мнения колко много съм слушала, идея си нямате. И продължавам да слушам

Виж, мацка, бях в много подобно положение преди около половин година. Бях 'втората' и с месеци не знаех къде съм и какво ми се слу4ва. Най-гадното е докато 4акаш и не знаеш коя от двете ви ще избере. Аз нямах силите да се дръпна тогава, въпреки 4е много пъти ми се е искало - оби4ах го и не можех да го оставя, без да съм направила каквото ми е по силите, за да бъда с него.
Ако и ти го оби4аш - не се отказвай. Поне според мен така е по-правилно. А не после да се 4удиш защо си била толкова слаба и какво е можело да бъде.