- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Другата
Всеки все пак може да има каквото си иска мнение, а и по начало 2 еднакви мнения няма. Разбира се, аз тук пропуснах да кажа и, че все пак зависи от ситуацията, защото в първият месец от връзката ми моят приятел беше 'другия', но тогава бях до такава степен манипулирана и накарана да повярвам, че бившият ще се самоубие, че постоянно треперех да не стана причината за една смърт. Беше лабилен човека, не знам до къде можеше да стигне, какъвто беше мек мозък... При такава ситуация и аз бих я посъветвала да се бори. Защото ако ситуацията е поне малко сходна, съм била на мястото на момчето и знам, че той иска нея...Първоначално написано от SINDEL
Но като цяло, трябва да намери сили да я остави, независимо дали тя ще направи глупост. Идва момент, в който осъзнаваш, че ти не носиш отговорност за ничий разбит живот, освен ако разбира се не си го направил с ясната цел да го провалиш.И тогава гледаш на теб да ти е добре.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!