- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след края
Samе shit... different way
ami otkazvash se..zabravqsh go i prodyljavash na pred opitvaiki se da go prijeveesh .(osven ako ne se opravite) Shte ti e trudno estestveno ama......![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
права сиПървоначално написано от baby_lvA
Samе shit... different way
mi sled vseki krai idva novo na4alo!A sled vsiako losho hubavo!Taka che kakav e problema hvarliai se na pred pak kakvoto shte da stava![]()
nema da se uspokoiavate samo !!!
Накрая не лесно изобщо.Аз лично все още страдам за момичето което толкова силно обичах и продължавам да.Ама какво мога да направя със всеки изминал ден мисълта която ме тормози е какво прави в момента как е с кой е.Тази мисъл ме изяжда отвътре ама какво мога да направя абс нищо.Както мн хора казват всеки трябва да продължи напред колкото и тежко да е това е 1ственият начин малко или мн да се забрави за тъгата.
Опитай се да запазиш себе си. Не забравяй какъв овек си била, защото има мого хора, който се променят адски много след тежка раздяла с любим човек. Опитай се да правиш старите неща, излез на кафе със стари, но забравени приятели.... Лесно е да продължиш напред, ако знаеш какво искаш.
![]()
Znae6 li znam kakvo e da go jelae6 i sled kraq.Naskoro pusnah edna tema-"i sled kraq pak go jelaq" vtora godina sled nego ti4am,lyja sebe si 4e ne go obi4am,4e ne go iskam,lyja i mom4etata s koito izlizam.Lyja vsi4ki,no samo syrceto znae kolko go obi4am.Bih ti dala syvet kak da postypi6 no kakto razbira6 i az o6te sym v tozi omagiosan kryk i neznam kvo da pravq.Taka4e moga da ti kaja samo uspeh i gledai napred.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.P Znam 4e e trudno,no opitai da prodalji6 na pred![]()
Обикновено всичко се връща !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Идва ново начало...
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
така е , но преди това трябва да оставим чуствата малко да поотминат.Иначе няма да е честно спрямо следващия човек.Първоначално написано от Moon Angel
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ами след края има период на мн болка и страдания от който няма как да се избяга...но продължаваш напред .всяко зло за добро