.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: след края

Hybrid View

след края

Samе shit... different way

ami otkazvash se..zabravqsh go i prodyljavash na pred opitvaiki se da go prijeveesh .(osven ako ne se opravite) Shte ti e trudno estestveno ama......
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Цитирай Първоначално написано от baby_lvA
    ami otkazvash se..zabravqsh go i prodyljavash na pred opitvaiki se da go prijeveesh .(osven ako ne se opravite) Shte ti e trudno estestveno ama......
    права си
    Samе shit... different way

Град
    garcia serres
    mi sled vseki krai idva novo na4alo!A sled vsiako losho hubavo!Taka che kakav e problema hvarliai se na pred pak kakvoto shte da stava
    nema da se uspokoiavate samo !!!

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Накрая не лесно изобщо.Аз лично все още страдам за момичето което толкова силно обичах и продължавам да.Ама какво мога да направя със всеки изминал ден мисълта която ме тормози е какво прави в момента как е с кой е.Тази мисъл ме изяжда отвътре ама какво мога да направя абс нищо.Както мн хора казват всеки трябва да продължи напред колкото и тежко да е това е 1ственият начин малко или мн да се забрави за тъгата.

Опитай се да запазиш себе си. Не забравяй какъв овек си била, защото има мого хора, който се променят адски много след тежка раздяла с любим човек. Опитай се да правиш старите неща, излез на кафе със стари, но забравени приятели.... Лесно е да продължиш напред, ако знаеш какво искаш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Град
    sofiq
    Znae6 li znam kakvo e da go jelae6 i sled kraq.Naskoro pusnah edna tema-"i sled kraq pak go jelaq" vtora godina sled nego ti4am,lyja sebe si 4e ne go obi4am,4e ne go iskam,lyja i mom4etata s koito izlizam.Lyja vsi4ki,no samo syrceto znae kolko go obi4am.Bih ti dala syvet kak da postypi6 no kakto razbira6 i az o6te sym v tozi omagiosan kryk i neznam kvo da pravq.Taka4e moga da ti kaja samo uspeh i gledai napred.

P.P Znam 4e e trudno,no opitai da prodalji6 na pred

Голям фен Аватара на Remini
    Обикновено всичко се връща !
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Идва ново начало...
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Идва ново начало...
    така е , но преди това трябва да оставим чуствата малко да поотминат.Иначе няма да е честно спрямо следващия човек.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

ами след края има период на мн болка и страдания от който няма как да се избяга...но продължаваш напред .всяко зло за добро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си