- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сребърен ланец
Да ви питам къде има от тия ланци,дето са от тия сърцата,дет се разделят и едното го подаряваш на някой,а другото си остава за теб..Само че искам да е сребро..И на каква цена според вас е едно такова ланче,че не съм запозната много с цените на среброто..Мерси!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми на щандовете за сребро трябва да има такива, мисля че 7лв бяха, но не съм мн сигурна, може да са поскъпнали...
зависи колко са големи сърцата и колко тежат![]()
За ланци не знам, но знам такива сърчица, които се делят(даже видях такова, което се дели на 3), има ги в Пасажа в НДК, като влезнеш от към
фонтаните долу, продължаваш наляво и отляво ще видиш един магазин за сребро, там видях такива сърчица..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми аз искам да е ланец..Смисъл незнам как точно ще стане,щот един ланец е с едно сърце,като го разделя на 2,едното го подарявам заеднос верижката а другото дет си е за мен май ще увисне без верижкахаха..Искам да е ланец за да се запази по дълго,иначе може да се изгуби..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми по принцип не вървят ли с 2 верижки?
щото аз такова съм купувала и за всяка си имаше половинка и ланче
Поръчай си.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ъ аз ли бъркам или ланец е тези дебелите http://img228.imageshack.us/img228/4671/photo855dh1.jpg ,а за тези които вие говорите това са верижки,синджирчета ама чак пък ланец да го наречете![]()
Aми тънка нормална верижка..Незнам дали е ланец може и да бъркам..Просто искам да е сребърна и половинката сърчице да го подаря с верижка и другото да остане за мен пак с верижка и да е сребво..Ще взема да потърся тия дни по магазините за сребро
lanecc ..em tfa e dety siNNer go pokaza ... !! a drygite sa sindjircheda, verijki i razni takiva .. inache lanec ..
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Добре де,не се изразих правилно-верижка,хайде..Първоначално написано от Victim_of_Love
![]()