- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дори не знам какво заглавие да сложа...
Проблемът ми е, че напоследък не знам и аз какво ми се случва. Тъкмо се захвана с някого и много бързо ми минава тръпката.. Тъкмо се получат нещата и аз вече.. не ми се занимава дори. Не знам на какво се дължи...
Не знам аз ли съм започнала да разсъждавам много глупаво.. !?
Просто например харесам си някого сега и да кажем след около 1-2 седмици се забиваме, тръгваме и край.. аз вече нищо не усещам. Не мога да си го обясня и не знам къде точно е проблемът. По принцип трудно се влюбвам (поне така мисля), но има много хора, които ми допадат.
Дори и в момента съм с едно момче (от 2-3 дни), което уж ме харесва, но аз вече не знам дали изобщо имам някакви симпатии към него.
Не знам какво да правя и исках да ви помоля за някакъв съвет, защото наистина съм много объркана.
![]()
Имаш нужда от малко време - изясни се със себе си. Реши какво искаш.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Зависи на колко години си. По принцип ако си по малка,такива увлечения ще имаш много. Ако си по голяма (говоря поне над 16) просто не си намерила човека,когато го намериш ще си проличи. Или не знаеш какво искаш.. има такива хора,на които им е интересна само свалката,нищо повече,получат своето и обръщат листа. Но дори при тези хора истинската любов рано или късно идва. Затова не се отчайвай и продължавай да дерзаеш! Успех![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Мерси за съвета.Първоначално написано от MaDDnes-f
Принципно съм над 16.
Въпросът е, че не искам да разбивам сърца, нито да си развалям взаимоотношенията с някой, но не искам и да се жертвам и да стоя с някого към когото нямам нищо.
Много ли ще е егоистично, ако гледам аз да съм добре и не ми пука много много за околните...?
Зависи от гледната точка. За мен не е егоистично, тъй като много пъти някой друг не мисли, че е егоистично.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Просто,разбери какво искаш. Не е егоистично,защото ти незнаеш какво ще стане и дали този път не е истинския. Но ако все пак усетиш,че към даден човек нямаш чуства,и няма и да имаш,можеш да се отдръпнеш,или да му обясниш как стоят нещата.Мерси за съвета.
Принципно съм над 16.
Въпросът е, че не искам да разбивам сърца, нито да си развалям взаимоотношенията с някой, но не искам и да се жертвам и да стоя с някого към когото нямам нищо.
Много ли ще е егоистично, ако гледам аз да съм добре и не ми пука много много за околните...?![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Като излизаш с някой и ти е някво тъпо с него - няма тръпка, по-добре да го зарежеш.Не мисля, че ти си егоистка, по-скоро той не може да ти задържи вниманието и да направи така, че да ти е яко с него.Не си попаднала на точния според мен!
Само от първите няколко реда разбрах къв ти е проблема.. Просто не знаеш и ти какво искаш...Тренирай тръпката не като ходиш с 15 човека и ги менкаш като стотинки.Опитай се да обичаш.Научи сърцето ти да обича.Ако не успееш ти не умееш да обичаш..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Спри да ги търсиш. Остави те да те търсят и ще видиш кой повече те влече. Изясни се със себе си
както няколко човека казаха досега не си срещнала подходящия.срещнеш ли го и всичко ще си дойде на мястото.минаваш през период който от теб самата зависи колко дълго ще останеш на него.продължавай да търсиш и скоро ще намериш човека.Успех!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Приключила ли си важна за теб връзка наскоро?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
i az bqh taka predi ... haresvam edno momche tragvam i nqa i nqkolko dena i mi pisva ... nz i az na kakvo se daljeshe no sega namerih pravilniq chovek i veche sam polovin godina s nego![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
За кво да се насилва?Трябва да й идва от вътре..Първоначално написано от pavkata91
Първоначално написано от pavkata91
Любовта не се учи. Това е чувсто, което е трудно да бъде контролирано от мозъка... именно в това е и магията (= "Тренирай тръпката " ПХАх
"Най- добрите и най-красивите неща на света не могат нито да се видят, нито да се докоснат. Те трябва да бъдат почувствани със сърцето."![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
имам същия проблем честно казано... но единственото което може да се направи е да се забвляваш с тези времени връзки докато от самосебе си излезе нещо истинско. Може би момчетата не възбуждат интереса ти защото техния е голямТова ще отмине..
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ooo... nqma ni6to.. i az bqh taka predi da namerq 4oveka, s koito s1m 6tastliva segamom4etata mi omr1zvaha mn b1rzo.. sled tr1gvaneto ili sled kato razbera 4e i toi izpitva s16toto i edin vid ve4e ne mi e interesen.. daje i simpatiite si gubq.. razbiram te napl1no.. ama tva 6te ot6umi.. prosto.. vreme...
![]()
Не си сама на този свят!Аз съм същата!Повярвай-тези хора,които си сменила не са за теб!Ти ще стрешнеш любовта от пръв поглед!(малко започнах да приличам на ясновидка).Един съвет,който е доста рискован-излизай с момче,което има и друга връзка!Така ще се срещате на тайни места,ще се целувате тайно,тръпката да не ви хване другото гадже на красавеца ще лази по кожата ви-казвам ти това е единсвеното решение!Опитай!Може да си навлечеш много неприятности,но незнам друг изход.Поне при мене работи!![]()
ами понякога е така-искаме това което нямаме и когато го полу4им ве4е искаме друго![]()
това определено не ти го препоръ4вамПървоначално написано от sladur4e_
и ако направи таака какво..ще развали една връзка (защото рано или късно всичко ще се разбере) и плюс това няма да се чуства сигорна ..така че изчакай ...не си намерила човека с който да ти е интересно а не да ти харесва само свалката.. :PПървоначално написано от sladur4e_
Абе живее ти се, това ти е! Моята най - добра приятелка остави идеалното момче след едногодишна връзка точно заради същото. Искаше и се да види живота, да се забавлява без да и е нужно да дава обяснения кога, къде и с кой и затова сега си остана single. Забавлява се с разни хорица, весело и е, обаче не бърза да се обвърже с никого. Тъй че давай в същия дух. Просто не се обвързвай за да няма наранени и толкова. Рано или късно ще изпиташ нуждата да имаш нещо истинско.Първоначално написано от varnen4e
Първоначално написано от varnen4e
И да позная винаги ти ги зарязваш .. И ти ще си намериш майстора спокойно .. Преди около 5-6 месеца и яз бях точно като теб .. Но един ден идва човека, който е променя ... Отдавна и аз бях пуснала такава тема и тогава си спомням едно момиче ми беше отговорило ... "Просто ти трябва нестандартното момче и нестандартната връзка и ще видиш как всичко ще се промени" И сега като се замисля тя беше адски права.. Един ден срeщнах любовта, която ме промени ... И с теб ще се случи просто имай търпение ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98