- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с мъже
Здравейте, преди време имах сексуална фантазия да правя свирка и реших да опитам, по Мирката си намерих един мъж и му духах,но не само веднъж ами започнах редовно.Докато се осетя вече ми харесваше и да ме чукат и го правех 3-4 седмично.Опитвам се да се откажа ама немога пак и пак ми се прави.НЕ го правя само с 1 мом4е.Имам 4 сериозни с които излизам по различно време.Вчера вечерта нещо ми стана много ми се правеше секс, и се уговорих с 4-мата да се видим. с единия в 21ч. с дригия в 22ч, после 23ч. и накрая на това момче правя само свирки засега.Та очертава се 3-4 часа секс.... не искам да съм толкова вманиачен но маи това направих...
щом те забавляа цапайПървоначално написано от georgi_18
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
нимфоманка такаварадвай си се на живота и не се притеснявай
![]()
погледни му пак ника....Първоначално написано от jotitu
ай..Първоначално написано от firesnow
ами за всеки влак си има пътници..
![]()
aplodismenti za mocheto, koeto osyzna che e GEI![]()
nqa losho no nimfoman+gei=mn losha kombinaciq...namali seksa a za orientaciqta nqa na4in da q promenish...se pak vinagi ispolzvai prezervativi 4e pri homoseksyalistite ima po golqma veroqtnost ot zaraza sas spin.. uspeh
Първоначално написано от ell_ownz
+ тва след известно време ще почнеш да се изпускаш в гащите отзад, защото мускулите се разщиряват
Ха ха ! Или си супер загорял ,за да тръгнеш с мъже или си супер курварин!Да лапаш на всеки!Как осъзна ,че си гей?
Не става изведнъж!
П.П. Бисексуален съм само да ти кажа! Чакам момичето на мечтите ми да дойде ,защото момчето го изгубих!Но не ми пука живота продължаваааааааааааа!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не не не разбивате ме в тоя раздел.![]()
![]()
![]()
Тука поне съм сигурен че ще си повдигна настроението
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.Само внимавай да не забременееш![]()
--------------------------------------------------------
Не го казах заради коментара ти![]()
За мене попринцип такива хора имат психически отклонения...Нормално ли ви се струва мъж да обича да лапа .....Ако беше нормално жените вместо цици щяха да имат два чепа
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naistina e taka.. i spored men ne e normalno.. myjete trqbva da sa si s jeni.. i jenite s myje.. ne vijdam kak edin myj moje da byde zadovolen i .. vyzbuden ot drug myj . Sporen men e napylno izvrateno.. i si mislq che horata koito narichat sebe si homosexualni prosto iskat vnimanie.. no shtom mu haresva neka si go pravi.. az prosto ne moga da si predstavq da byda privlechena ot sy6tiq pol.. i sam na mnenie che edna jena ne moje da byde zadovolena ot nishto i nikoi drug osven MYJ!!!
![]()
me2.....Първоначално написано от ZvEzdi4ka_
+1Първоначално написано от maci
![]()
нимфоманството е кофти нещо,трябва да се преодолее.а ти си хомо или бисексуален ?
i da iska6 da spre6 i da ne iska6 ti ve4e si stanal 4ist naturalen gei tova e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
temata o4evidno e ebavka za slaboumnite
haters make me famous
Първоначално написано от BlueFace
защо да е?!Не мисля,че в това да харесваш някой от твоя пол е някакво психическо отклонение.Просто човек не може да си го избира...Понякога е вродено(доказано е) понякога в следствие на някаква случка става така....Не осъждай прибързано,никога не се знае какво ще стане...
защото не си попаднала на точния вибраторПървоначално написано от ZvEzdi4ka_
![]()
![]()
![]()
![]()
Samе shit... different way
какви сте децааааааааПървоначално написано от BlueFace
какво психическо отклонение, какво нещо. с кой си лягаш не е от значение, работата е кой си в живота. ако на едни им се чука с дебелани, на други пък със слаби жени...ако на едни с жени, на други с мъже хахаа тва е секс по дяволите кво толкова
но ще порастнете и ще научите повечко за живота![]()