- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърэ раэтеж на косата =)
Ами искам да попитам дали има такъв балсам или маска или нэ точно какво с което да си мием косата и тя да расте по-бърэо от обикновенноНяколко човека са ми каэвали че са си третирали косата с такова нещо и ефекта е бил много хубав в смисъл косата им е порасла с 5-7 см эа 1-2 месеца
и ако има такъв препарат от аптеката ли мога да го эакупя то как се каэва и бихте ли ми обяснили как действа
![]()
Благодаря ви предварително![]()
и аз като ходих на фризиор в петак фризиорката ми каза че хининовата вода помага..и аз сега съм си взела едно шишинце и вече 6-7 шъти го исползвах...ефекта няма да доиде веднага но с постоянство...така че опитаи може и да ти помогне...Успех
i az polzvam hininova voda deistva ;] ot aptekata za 1,30 nekade ;]
аз съм чувал за конските витамини![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Тривитаминол Порбвай с това
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ама как се ползва и освен растежа на косата хининовата вода подхранва и косата,нали?![]()
![]()
![]()
![]()
а след около колко време идва резултата![]()
много благодаря на всички![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ефикасни са, да, не е смешно ... екстракт от конски косъмПървоначално написано от veile
ама много е скъпо... абе тревитаминол и хининова вода помагат
![]()
БисквитенотоЧудовище
За пръв път чувам за такова нещоПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
Я кажете нещо повече плс
![]()
Ми за тривитаминола има цяла тема... Аз дадох линк към още една тема в друг форум на 21 или 22 страница. Клик.Първоначално написано от Liar
Ам аз за Тривитаминола знам.Тези конски витамини не са ли нещо друго?
Абе хора уляхте се вечеТова е третата тема за бърз растеж на косата от 3 дена насам
Вместо да пълните форума с повтарящи се теми вземете се научете как се използва търсачката
![]()
И все пак по темата - за растеж можеш да използваш хининова вода,тривитаминол или ампули!!!Освен това гледай да не си третираш много много косата с разни маши,преси,лакове,пяни,вакс и,бои и т.н.!!!!
ами аз съм чувала за шампоани с екстракт от конски косъм или ампули не съм се интересувала много ... но знам че са много ефикасни ама и много скъпиПървоначално написано от Liar
БисквитенотоЧудовище