- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е quench :)
Ето, Мастърс!
И да се грижиш добре за темата си, ей..![]()
![]()
Робинята на Quench
Що се триеш напоследък, бре?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
На скала от 1 до 10 където едно е "божа овчица" а 10 е "адски невъобразимо зъл", къде би се поставил?
Как би оценил разсъжденията във филма Zeitgeist?
Grumpy old madman
щото ако влизам, трябва да избия всички, които0 свалят жена ми и ще имаме за 1-2 месеца 2к потребители по-малкоПървоначално написано от ScionOfStorm
освен тва, имам си заместник в "секс" - аматьориум - а и не искам да развалям душевната чекия на един-двама оттук, като ЗЛестат и сие
нацистите си пишат в техните си темички и всичко е окей - супермен се пенсионира
6 - аз съм добър човек, макар да съм агресивен, гневлив и да имам силно деструктивни наклонности - затова съм 1 единица над норматаПървоначално написано от Canis_Dirus
1. религията е мощен инструмент за манипулация, но не носи само отрицателни черти в същността си - някои хора имат патологичната нужда да бъдат контролирани и изпадат в ужас, ако се почувстват свободни
2. няма НОРАД, за да бъде пропуснат самолета - документи сочат към заключението, че това е заблуждаваща информация от студената война, защото когато системата е създадена, не е имало технологиите, които инфорамционно да я поддържат - и до ден денешен няма подобна система, защото би била неефективна; ясно е, че стратегическото планиране на защитата на САЩ разчита на множество децентрализирани организационни звена, които могат да извършват сложни анализи и да се възползват от серия предварително подготвени информационни бюлетини, които да заместват липсата на центеална разузнавателна система; самото обуч1ение на офицери в САЩ доказва, че те биват насочвани към мислене от малкото към цялото, за да могат да контролират микрозвена от военната система; координацията се осигурява чрез общи директиви и принципи в обучението и мисленето на независими звена и офицери
3. това си е ЦРУ, то е ясноплюс скоростта, с която Америка вкара в действие плановете си след това
4. естествено, че има конспирация на големите финансистски организации - лично аз имам серия кратки курсови работи и анализи по темата, някои от които са ми изкарвали двойки заради политическата пристрастност на преподавателите![]()
вярващ ли си ?
вярващ = слаб, лесен за манипулация ?
шкембе ?
ракия ?
таратор ?
![]()
Слушал ли си изпълненията на пичовете от аватара ти?![]()
Сладури са, нали?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ноо ясноПървоначално написано от bungle
а тебе да те бием ли задето си несериозна?
Охохо.
Мания за величие ли усещам аз?
''Посещаващите форума са под нивото ми!'' '' Аз съм господарят'' (в леглото). ??
Хах, баси странното. Вече бях забравила, че влизаш тук.
Ммм, добре, какъв е най-големият демидж, който си причинявал на съб (дори да се е случвало, без да искаш.. ако си се увлякъл примерно)?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
слаб съм, но не съм вярващПървоначално написано от Lunatic-
шкембето го имам, но ако въпроса е за шкембе чорба - ям (и Синдел ще прояде с бой )
ракия не пия, не ми го понася дроба - но съм ценител от времето, когато можех да пийвам
таратор - и хляб - тея двете са ми яденетп л;ятоска
посещаващите форума в действителност са под нивото ми до доказване на противното - и с тези от тях си контактувамПървоначално написано от dessy_mc
да, аз съм господарят в леглото![]()
![]()
е, малко кръвПървоначално написано от Felis_Dirus
по случайност
quench-a е Mastermind-a на форума
признал съм го![]()
Първоначално написано от quench
Бъди по-подробен деееее, куенчииии.
Кога ще ми дойдете на гости със Силвър?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
http://www.youtube.com/watch?v=qFxjEy4J-7E
Поздрав тогава, пхаха.
![]()
Ти ще ме държиш, Синделчето ще ме бие?
1. няма да ти отговарям на този въпрос в тематаПървоначално написано от Felis_Dirus
не е нужно да разбират нещо, което само ще ги накара да се отвратят, примерно, или да започнем да орбитираме с въпроси само около нег о -аз не съм само една ръка, която държи един камшик, мамка му
2. когато бог дал
Christ = шибан манипулиран сектант![]()
мерси многоПървоначално написано от bungle
за въпроса: аз ще те съборя на замеята, а двамат със силвър ще те ритаме (сексуално)
Първоначално написано от Christ
айде без такива заяждания? щото пичът имка пълното право да се смее пренебрежително над глупостта ни, докато Бог го държи за рамото и го потупва одобрително по гърбаПървоначално написано от Lunatic-
освен това ние се знаем с него![]()
Първоначално написано от quench
Хубу де, не ми се ядосвай.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
тц, не ме устройва.Първоначално написано от quench
Естествено, че се знаем.Първоначално написано от quench
Но за Zeitgeist просто не мога да кажа нищо добро. Ужасно тъпо е направен. Не знам защо Lunatic- толкова го боготвори. (
)
добре бе, ще те вържм и ще те оставя на силвър
мога за по-инетресно преди това да й наговоря, че си ме сваляла![]()
Zeitgeist като идея е ок, но като визуализация малко куца.
Тоя па, аз те поздравявам с хита на века,а ти ще насъскваш Синделчето срещу мен.добре бе, ще те вържм и ще те оставя на силвър Wink
мога за по-инетресно преди това да й наговоря, че си ме сваляла RazzМама ха, няма да се разберем така.