Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
Музиката която слушаш и защо?

Музиката която НЕ слушаш и защо?

Любима бира?

Любима част от женското тяло?
1. слушам абсолютно всякаква музика, ако я намирам за хубава - имам много настроения, които се сменят често и винаги искам да имам музикален фон, който да ми помага да мсиля по-добре - или да се отпусна, напрегна и т.н.

2. не бих пуснал генстъ рап (но рап слушам по принцип) и некви модерни поп-фолк певци; иначе не мога да кажа, че не съм слушал - или че не мис е слуша понякога и кючек, но само нещо, което се доближава до истинската циганска музика (без разни "тез червени домати" и др); не бих си пуснал и модерни денс парчета, макар че ако около мен има хора, които създават добро настроение с тази музика, също бих я слушал (заради общото чувство)

3. любима,а? кайзер, старопрамен, гинес, старбрно, много са

4. много са дупе, крака, ... нос

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
от каде измисли това quench ?
звучи като име на герой от warcraft
предишният ми ник се оказа зает в някакъв форум за музика от някакъв копелдак

тоя ник е пресечна точка на много концепции от филми, книги, игри и музика

странното е, че на запад, след като се поинтересувах, много го ползват педераси, ама не знам що... на мен ми се струва доста хетеро

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
Защо започна да влизаш във форума?
имаше линк със смешки в ф-бг.орг, проследих го и като прочетох кви съвети за лечение и разни9 ебавки си правят хората с питащите, се записах - по едно време мислех да се откажа, ама тогава дойдоха гадните псевдофашаги (нали тогава АТАКА, БНС, модерна работа)

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
наричаш ме унтерменш, а?
не, просто си долен

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Какво ще кажеш за Никълбек? Ама 4естно!
имат 3 добри песни, ама не мога да се сетя как се казват - ще погледна в работата в дискографията и ще дам ъпдейт в друго мнение