- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е quench :)
1. слушам абсолютно всякаква музика, ако я намирам за хубава - имам много настроения, които се сменят често и винаги искам да имам музикален фон, който да ми помага да мсиля по-добре - или да се отпусна, напрегна и т.н.Първоначално написано от Bolt_f
2. не бих пуснал генстъ рап (но рап слушам по принцип) и некви модерни поп-фолк певци; иначе не мога да кажа, че не съм слушал - или че не мис е слуша понякога и кючек, но само нещо, което се доближава до истинската циганска музика (без разни "тез червени домати" и др); не бих си пуснал и модерни денс парчета, макар че ако около мен има хора, които създават добро настроение с тази музика, също бих я слушал (заради общото чувство)
3. любима,а?кайзер, старопрамен, гинес, старбрно, много са
4. много садупе, крака, ... нос
предишният ми ник се оказа зает в някакъв форум за музика от някакъв копелдакПървоначално написано от Lunatic-
тоя ник е пресечна точка на много концепции от филми, книги, игри и музика
странното е, че на запад, след като се поинтересувах, много го ползват педераси, ама не знам що... на мен ми се струва доста хетеро
имаше линк със смешки в ф-бг.орг, проследих го и като прочетох кви съвети за лечение и разни9 ебавки си правят хората с питащите, се записах - по едно време мислех да се откажа, ама тогава дойдоха гадните псевдофашаги (нали тогава АТАКА, БНС, модерна работа)Първоначално написано от Felis_Dirus
не, просто си доленПървоначално написано от exploitedteen
![]()
имат 3 добри песни, ама не мога да се сетя как се казват - ще погледна в работата в дискографията и ще дам ъпдейт в друго мнениеПървоначално написано от SINDEL