ами преди няколко месеца аз имах устен изпит по френски за диплома..и ми се падна да говоря с една французойка и да правя диалози разни...после да се представя себе си..коя съм какво обичам и такива..и после да говоря монолог пред нея по даден проблем..и да ти кажа преди изпита няма как да не се паникьосаш..ама е важно като влезеш в стаята дето те изпитват да се усмихнеш! ..така притеснението не е толкова голямо..после наистина е вярно че можете с това твоето момче да се разговорите предварително повечко..сигурно и той се притеснява поне малко..а колкото за учителите-споко..моята госпожа от уроците ми ми беше казала : Ние изпитващите учители не сме там да ви плашим и да злорадстваме ако нещо не се получава..дори ако се запъне някой му помагаме малко..наясно сме че е притеснително и гадно.." така че споко! айде успех и ще стискам палци..ама да кажеш после как е минало!
..а на 23 и 24 и аз имам още един изпит по френски за диплома..ама по-трудно ниво..така че няма да откажа и на мен да стискате палци