.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ще се притеснявате ли, ако приятелката ви е по-опитна от вас

zna4i interesno mi e da popitam ne6to mom4etata. da kajeme 4e ste devstveni i si imate pr-ka koqto ima opit v seksa i se kanite da go pravite.neiniqt opit ne e malko nito ba6 mnogo...da go slojime sredno i sega vaprosat mi - 6te se pretesnqvate li ot tova 4e vie nqmate opit a pr-kata vi ima?..ob6to vzeto kak bihte ste 4yvstvali

т.7
    krem4et0

Град
    в куза :)
    те са си го казали хората ..фани си кака , да те отрака.. няма от какаво да се притесняваш , според мен даже е по-добре.. тъй де ще те научи на някой друг номер

Емиии аз не бих се притеснявал, даже бих се радвал че има опит в тези неща
    Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!

Мега фен
    Кажи и, че ти е за пръв пъв и я остави да води.Ще останеш доволен на това, което ще те научи.Успех!

Голям фен Аватара на Remini
    Първият път ми беше с момиче 2 години по голямо от мен...пияно...но въпреки това опитно Страхотно преживяване
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

napulno sum suglasen s dadenite mneiq do sega po temata. ostavi tq znae ko da prai , ti samo se razdvai drugiq variant e ti da probva6 i pak e pe4eliv6 6tot nali znae6 -koito tyrsi namiraaa

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Първият път ми беше с момиче 2 години по голямо от мен...пияно...но въпреки това опитно Страхотно преживяване
    Ти си добре ... мойта беше с 4 години по голяма и не мога да твърдя същото като теб ... едва ли не бях изнасилен ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ти си добре ... мойта беше с 4 години по голяма и не мога да твърдя същото като теб ... едва ли не бях изнасилен ....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Де тоз късмет за всички ни

a be ei momi4e sam stava vapros za pr-mi toi e devstveniq a az sam opitnata btw mersi za otgovorite

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    a be ei momi4e sam stava vapros za pr-mi toi e devstveniq a az sam opitnata btw mersi za otgovorite
    Аз бях в същото положение с моя приятел. Питах го дали го притеснява това, че съм опитна, и той каза малко, но не изглеждаше притеснен първия път и се представи сравнително добре

Ако теб те е страх.. прати я при мене

По-добре с некоя кака дето знае повече от мене, отколкото с бебе което те парва трябва да го уча как да си даржи краката отворени

Супер фен
    и моето първо момиче не беше девствено не се притеснявах от факта и аз съм на мнение че е хубаво първия ти партньор да е поне малко опитен ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

ami moje bi malko ama minimalen 6an 6toto da ne ostane nezadovolena ako ne znam kak
    $k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami mislq, che vseki bi se pritesnqval, a ne bi trqbvalo. Pone i az predi sum bil v podobna situaciq. Samo se otpusni, preglutni si pritesneniqta i se ostavi da ti predade opita si. Kolkoto si po-spokoen, tolkova po-dobre shte se spravish.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    pz city
    супер скапано е ако и двамата са цепеняци.... никой незнае за какво става въпрос, така че ако гаджето ти има опит е супер и трябва да се радваш,а не да се вцепеняваш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Кажи и, че ти е за пръв пъв и я остави да води.Ще останеш доволен на това, което ще те научи.Успех!
    +18748375
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Eми аз първия път го прайх с една дето може да се каже че имаше бая опит и кфо толкова отначало се чувстваш малко тъпо...празниш се първия път за бързи и зареждаш 2рия и вече си ок...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    те са си го казали хората ..фани си кака , да те отрака.. няма от какаво да се притесняваш , според мен даже е по-добре.. тъй де ще те научи на някой друг номер
    +333 az si imam kaka
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си