zdraveite na vsi4ki v tozi sait.nikoga ne sum pisala na takiva mesta,za6toto po princip sum skepti4no nastroena,no kogato 4ovek se sre6ta s trudnosti v jivota si tursi podkrepa,dori tq da e samo virtualna.az sum na 18 godini ,visoka sum 1,62 i teja mejdu 49-50 kg.kato kg sum dobre,no vsi4ko po4na minalata godina april mesec,kogato bqh 55kg i edin den stanah ot legloto i kato se poglednah v ogledaloto vidqh,4e momi4eto,koeto ima6e perfektna figura,q e zagubilo.... zapo4nah s dieti,koito pomognaha opredeleno,no posle v straha si da ne nadebeleq zapo4nah da povru6tam vsi4ko.hraneh se v golemi koli4estva,poglu6tah tolkova mnogo,4e dori az samata ne znaeh 4e imam takuv potencial i posle vsi4ko otiva6e po dqvolite.taka ve4e edna godina.4ovek stanel i bolimik trudno moje da se otturve,ot tozi jestok porok.4ela sum mn,znam mn za tazi bolest i neinite posledstviq,no za sujalenie ne6tata ne se promenqt i az otnovo povru6tam.bila sum na lekari,psiholozi,no znam 4e ako 4ovek ne si pomogne sam,nqma koi drug da mu podade ruka i da go izmukne ot kalta.trudno mi e da govorq za tova,no vse pak izkah da spodelq,4e 4ovek ne trqbva da po4va dieti kato iska da otslabne,za6toto posle ima risk za anorexia ili bolimiq.trqbva prosto da se ograni4ava6 s hranata,no na organizma mu e nujno vsi4ko,dori i sladko,6okolad.volqta se krie ne v tova da se li6ava6 ot vkusnite ne6ta v jivota,a volq e da kaje6 spri,stiga,be6e mi dostatu4no,pove4e ne iskam da qm ot tova.prosto kogato ti e nai-sladko,trqbva da ostavq6 na strana,tova koeto hapva6 i taka nesumneno 6te ima efekt.otnosno men,ideq si nqmam kakvo 6te pravq,sigurno otnovo 6te potursq pomo6t ot profesionalisti,za6toto 1 god se mu4a ve4e ,a mi predstoqt izpiti po medicina,tova e moita detska me4ta,a s tova breme ,koeto nosq po sobstvena vina,nz dali 6te uspeq.iskam da vi kaja edno-haresvaite se takiva kakvito ste,kolkoto i banalno da zvu4i,vuob6te ne trqbva da vi puka ot horskoto mnenie i ob6testvenite kriterii za perfketno tqlo.vse pak tqloto ne e vsi4ko,nie-tezi,koito boleduvame ot bolimiq ili anorexia sme s krasivi tela,no otvutre ...po-dobre da ne znaete za kakvo stava vupros.az imam problemi s kostite ve4e,zubite mi se ru6at,neredoven cikul ,kosopad i 6te stava po-lo6o,ako ne se pogrija i sega mu e vremeto da se preborq s tazi prokletiq.prosto nie sme kato edna perfektna qbulka,vzeta ot raiskata gradina,no otvutre e cqlata prognila.ne pravete tazi gre6ka,koqto az dopusnah,za6toto cenata e visoka.az pozvolih na bolimiqta da mi otneme zdraveto,nedeite sklanqite glava tolkova lesno,kolko az go napravih.nqkoi ,ako ima su6tite problemi ili iska da spodeli,vinagi moje da mi pi6e.6te vi dam suveti i 6te vi kaja vsi4ko,koeto vi interesuva.prosto ne iskam momi4etata ,bolni ot hranitelni raztroistva da se uveli4avat kato broi.ne si struva.ne si zaslujava da propuskah malkite radosti i udovolstviq ot jivota,poradi maniq za slabost.