- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да правя с това момиче?
v u4ili6te imam mnogo frta no edna ot tqh samo se vyrti tu e na moq strana tu na dr i samo me izpozlzva kakvo da pravq za da q nakaram da spre![]()
![]()
т.7
krem4et0
{{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]
+1Първоначално написано от Бутка с "П"
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
ms mn ama mene mi e jal da q biq se pak mi e fr![]()
{{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]
Не ти е приятелка, не бъди толкова наивна.
Да, може би наистина не ти е приятелка. Само това оправдава държанието й.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Щом ти е приятелка, когаго има полза, значи не ти е истинска приятелка. Такива не ти трябват.
нз как може да я наричаш приятелка
Заеби я. не бъди тъп и не оставяй да те използват
Peace!
Направи я на парцал-поне ако има6е такъв смотаняк от моя клас щях да съм го изритал 100 пъти.Вие сте момичета,дай по по-нежния начин---просто трябва а знаеш да говориш повече![]()
И аз имах една такава "приятелка, не й обръщай внимание,дори и тя няма да ти обърне,само ако види възможност да те използва с нещо само тогава идва,а ти покажи ,че държиш на своето и не искаш да й даваш нищо нито предлагаш услугите си,ти сама ще познаеш кога е един приятел,може и чрез тази поговорка,която е много вярна,"Приятел в нужда се познава" ,такива приятелки едва ли помагат..
Пожелавам ти успех ,гери.![]()
ROCK
ON!
6tom te izpolzva, izpolzvai q i ti. pokaji i koi e 6efa![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
и ти я използвай,когато е на твоя страна,когато те забрави-забрави я и ти
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
blagodarq za syvetite i mislq to4no taka da postypq![]()
ne ti e priqtelka samo te izpolzva se pak q poznavam
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Ми отрежи я. Кажи й, че с лицемери работа не искаш и след тов я игнорирай. Като види, че не й обръщаш внимание сама ще спре.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..