- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целия ли го поглъщате?
Не винаги лично аз.Ето една интересна снимка по темата
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ще се научиш.Първо поемай само главата като слагаш езика под нея.полека лека се пробвай да го поемаш все по-дълбоко и така ще стане
![]()
Снимката е много яка!
А по въпроса - Почти не го правя това, обаче когато си реша.. успявам..
![]()
в последно време взимам дауспявам![]()
Само ако приятелят ми го поиска![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
да, с времето се научих![]()
Първоначално написано от MinimalTrip
![]()
да но така си е както и да изглежда
Голям размер на картинката! /machoka/
а има ли разлика в усещането ако го лапаш само дополовината?Първоначално написано от the_hottie
mi moq priqtel kazva,4e kolkoto po-navatre e e tolkova po-hubavo,no e vqrno,4e tva si se u4i s opita i vremeto
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Много ми е интересно , защото за поврущане има един метод с буркане на прусти в гърлото . Та ми е интересно каква е вероятността да му се изповрущате на К*РА
ako ne si se nau4ila da si otpuska6 garloto,a v sa6toto vrem,e si lakoma i mn go la[pa6 veroqtnostta e golqmaПървоначално написано от MinimalTrip
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi i az nemoga absolutno celiq i kvo?Първоначално написано от молеща за съвети
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
нека да е 20 САНТА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ШЕ ГО ГЪЛТАТЕ ЦЕЛИЯ?10 САНТА И БАБА ЗНАЕ![]()
![]()
![]()
Ако искате да се упражнявате пишете на ЛС.![]()
Поемането на целия кур не винаги може да стане в това положение, което е показано на снимката на първата страница. Гърлото има почти 90 градусов ъгъл, което пречи на това и трябва да се застане в такава позиция, че гърлото ти да е поне леко поизправено (69; клекнала отсрани до него, докато той е легнал; ти да си легнала с леко наведена назад главата и той да е върху тебе и много други, каквито ви хрумнат..). Друго препядствие за правенето на този "номер" е, че имаме вроден инстинкт за повръщане, когато някакъв предмет попадне в гърлото ни и той трябва да бъде овладян, по-точно трябва да отпуснеш гърлото си напълно и като ти влезе целия в гърлото и ти свърши въздуха да не почнеш да се паникьосваш, ами също толкова овладяно без напрягане и не много бързо да го извадиш от гърлото си.. Мисля, че това е общо взето какво трябва да знаете и да можете, за да го поемате целия, дори да е 20см, аз го правя.. Успех на останалите момичета, които още се учат на този "занаят"!![]()
![]()
Ехее майсторка.Първоначално написано от L0LiPoP
Ще ми покажеш ли как го правиш![]()
Леле иквинаги като вляза в този раздел и ми се вдига настроението.То не 15годишни с 9см. пишки,не са заседнали капачки от дезедоранти в пут*и...![]()
![]()
П.П. А и да попитам защо на снимката човека който го поема е без коса ...![]()
--------------------------------------------------------
И ти да го налапаш целия и твойта коса ще опадаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи мога да познавам кои момичета го лапат целия по плешивостта вече
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
О_OПървоначално написано от mi6ito2
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.