Ето сега и моята история...
Ще започна от това,че миналата година бях ЛУДО влюбена в едно момче,което се оказа,че не струва ама никак!Става въпрос че пие,пуши и може би е употребявал и наркотици,характера му е ужасен.!Тази същата година аз си станах гадже с едно момче,което по принцип си е от града,но живее в чужбина.Първоначално не го харесах и може би тръгнах с него,за да забравя предното момче(този който пие....)!Ходихме 1 месец всичко беше Ок.После скъсахме,защото той трябваше да заминава...взехме си скайповете.....чатиме си доста честичко,но обаче той е някакъв такъв,който се занимава с много момичета и постоянно някоя си харесва,не може да остане без момиче...!Нали често си чатим и той постоянно ми разказва за някакви момичета,които харесвал незнам си какво...всеки път за различни ми говори.Това нормално ли е?!?Това е единият проблем,а другият е,че от времето в което сме си чатила и откакто го познавам мнооого се е променил!И той както предния почна да пие,разправя ми как се наливал и как забивал незнам си коя в някой бар...!Супер кофти ми е от тези неща,още повече че започнах да го харесвам..привлича ме... и аз не знам какво да правя?Защо всичките ми момчета са ужасни,не може ли да намеря поне един нормален ?
Дали според вас може да се получи нещо между мене и момчето от чужбина това лято?;
Защо всичките ми момчета са боклуци? и Какво е вашето мнение за тях?
БЛАГОДАРЯ ВИ предварително!