случи се следното , преди няколко дни реших да изляза с най-добрия си приятел , просто ей така, да пием по кафе и да се разходим тъй като скоро заминава за друга държава за доста дълго време. извикахме няколко познати за да е по-весело и отидохме в парка кадето останахме до късно и всички се разотиваха и ни оставиха сами. беше доста хладно и той ми услужи с якето си и понеже и на двамата не ни се прибираше и той се сгуши под него, последва обичаината серия от щипаня, хапаня и ръчканя което е нещо напълно нормално за нас и при поредното ухапване , което беше малко по-грубо той започна да ме гъделичка и аз го целунах по бузата и обещах че няма да го хапя повече така и го гушнах след което нещата се поукротиха и даже станаха твърде нежни , двамата гледахме небето и се гушкахме сам самички в парка , знаех , че ще се случи нещо, вместо хапаня усещах нежни целувки по челото ми на което отвръщах с целувки по бузата , той вече не ме ръчкаше а ме галеше по косата и лицето, аз се дръпнах леко, погледнах го и го попитах какво правим още там а той просто каза "незнам" и потърка носле в моето ... в следващия миг мозакът ми крашна , усетих как устните ни се приближават, но не се отдръпнах , не можех... не исках... това беше най-сладката и нежна целувка ... сърцето ми щеше да изхвръкне . погледнах го уплашено , постояхме за малко така и си тръгнахме ... поговорихме за станалото докато ме изпращаше и до днес отношенията ни са все още като преди , приятелски , най-добри приятели , сякаш нищо не беше станало, и двамата незнаем какво стана или поне той така твърди . случвало ли ви се е подобно нещо , ако да- можете ли да го обясните , ако не- просто си кажете мнението.