- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета за момичета
Много момичета си мислят че след като правят секс без презерватив ще забременеят ,което е вузможно единствено , ако момчето свърши във вас.
Не е така и в сълзичките на пениса които се отделят през цялото време на половия акт има сперматозоиди и ако си в овулация можеш и без да е сваршил в теб да забременееш...но е рядкостПървоначално написано от MinimalTrip
Голям размер на картинката! /machoka/
абе нз дано да не ми се случи но пук според мен е по4ти нежъзмойно![]()
една приятелка забременя при метода на отдръпванетака, че никога не казвай никога.
Нали...аман от такива много станахаПървоначално написано от Verminaard
Голям размер на картинката! /machoka/
emi az momi4eta sa6to pravq se bez prezarvativ,no gledam okolo ovulaciqta da go pravq s prezarvativ i da go dovar6vam az a NE DA GO IZKARVA V POSLEDNIQ MOMENT!no 4estno da si priznaq vapreki 4e sam informirana i uj vzimam merki ponqkoga dosta me e strah
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
малко трудно0о0![]()
Сигурността на прекъснатия полов акт е 70%. за мен това е прекалено голлям риск и не си позволявам да правя секс без предпазни мерки......въпреки, че ми се ще бебока да не се протака с години![]()
Някой ще пусне ли субтитри....Първоначално написано от MinimalTrip
П.П. Никой няма да забренее спокойно![]()
брат драсни 1 лс че мен ме мързи да се разберем ако още търсиш omni support :PПървоначално написано от Чичко_Полицай
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ok много ми е интересно колко от вас правят секс с гаджетата си с кондом????
ние без - ама пия противозачатъчни таблетки.