- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя!!!!
Ами ще започна с това, че съм доста объркана от държанието на едно момче, не е нещо толкова важно, но ще ви разкажа...
Всичко започна от това, че с въпросното момче сме в една компания някъде от месец и то ме запозна с приятелите си и ходехме заедно почти навсякъде.Беше ми много готинко с тия хора, ама един от приятелите на момчето ме хареса, а по-късно ми призна , че ме обича??? А аз имам чувства към това момче, за което ви говоря. Отрязах приятеля му и той ми се закани, че ще ми се върне всичко. Бях твъърде заета да мисля за тези заплахи, защото разбрах, че момчето ще ми предлага и ще бъда щастлива...
На един рожден ден обаче на една обща приятелка се получи много кофти ситуация, защото той флиртуваше с всички момичета, но не и с мен. По-късно разбрах, че е излъгал, че въобще не ме харесва и не го интересува какво ще стане с мен. Наистина всичко ми се върна даже тройно! Заради проявите ми на ревност ме "изхвърлиха" от компанията и май сега всички говорят зад гърба ми... Мислите ли, че съм виновна за нещо, трябва ли да му се извиня или нещо такова, защото от един ден насам не съм на себе си...
Да бе ...Защо да се извиняваш за тези загубеняци...Оставяй ги...Ти не си виновна за нищо...
--------------------------------------------------------
Ми да..няма да им се влачиш в краката я!Не си заслужава да се занимаваш с никого!А те,те да си говорят каквото искат,да не ти пука!УспехиПървоначално написано от BlueFace
))))
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
абе ням да им се извиняваш на тези простаци и да се излагаш само.мн кофти ситуация но трябва да забравиш за това и да продължиш напред.ако някой трябва да се извинява то това са те.успех![]()
И за какво да се извиняваш?Ти какво точно си направила?Просто си отрязала момче, което не харесваш!Даже си постъпила добре!
адски нелепа ситуалция определено това е груба селска приява........ не се обвинявай за нищо не си виновна миличка продължавай напред keep walking
Пиле, единственият проблем все още е, че си малка. Не бива да вярваш на наякого толкова лесно.Вярваи само на човека,когото си опознала!
![]()
Миличка немисля,че е нужно да падаш до там да им се извиняваш при положение ,че не си виновна за нищо...най-добре си помисли дали си заслужава да движиш с такива хора?!..моето лично мнение е че трябва да опазиш достойнството си...горе главата и продължавай напред...те не се единствените хора на света нали? убедена съм,че скоро ще намериш много нови приятели... успехчета от мен и не се предавай в никакъв случай![]()
![]()
![]()
Заравих да те питам на колко си?
да се извиняваш ааа??![]()
забрави няма за какво (или поне не си споменала)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Хехе, хора, благодаря ви много, мноого за разбирането! О, на 15 съм, но годините не са от значение в случая...
Наистина по-добре да забравя всичко. Май наистина не съм виновна, макар че чувствах някаква вина... По-добре да забравя за тези хора, може би въобще не са държали на мен. Всичко ще се оправи надявам се.Пак благодаря за съветите!!!
Ох,Марио,Марио...Мен воупще не ме спомена,а!?
Брях,брях
много тежко го раздавате като почнете да "да не сте себе си" и прочиея стига сте се правили на големи и гледайте да си направите хубавото!
![]()
Виновна си пред онзи, когото си наранила...
А иначе... остави ги.
Madness is the gift, that has been given to me.
of tiq mom4eta sa egati pi6lemetata malki daa ne ti puka za ko da sa izvinqvash 4e te sa prosti??
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.