- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лизане
Обичате ли да лижете путката на приятелката си
има такава тема...не , не, има 100 такива теми![]()
Не съм пробвала![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
i vse pak...ne mojas li malko po-esteti4no i dobre zvu4a6to da zadade6 vaprosa
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ДА ЖИВЕЕ КУЛТУРАТА !!!![]()
Първоначално написано от KpaCuB4o
![]()
и ние покрай неяПървоначално написано от KpaCuB4o
![]()
Нямам приятелка![]()
Пхахах.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Sarabi*
... но имам котка !
Да пробвам ли ?
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
да,в никакъв случай недей да пропускашПървоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
Съгласен съм, че тая тема си е пълна простотия и много хубаво реагирате всички! Но къде сте, когато някой има проблем и другите почнат да го ебават и почти никой не се опитва да помогне?!? Тея ебавки са също така признак на "КУЛТУРА"!!!Първоначално написано от rozova_lady
аз за к`вото мога помагам,ама не съм толкова веща в този занаятПървоначално написано от Carlos
![]()
К'во да помогнеш на въпроса "Обичате ли да лижете путки" ?
-Мръсен старец.
Говоря принципно. Това си е проста тема, няма смисъл от каквито и да е отговори, докато има по-сериозни теми, на които често се подиграват... Това е гаднотоПървоначално написано от Sarabi*
![]()
а ти обичаш ли да лапаш хуйове
Muay-thai - The ultimate fighting skill
хаха Леле тоя въпрос ме разби направо,евала на автора.. хахахах
VerryBerry искаш ли ти направя шпакла![]()
1. Защо повечето отговори са от момичета?!
2. Защо не видях един отговор по темата, дори да е просташки написана?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"