.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: 2 въпроса?

Фен
    Град
    sf

2 въпроса?

molq da mi kajete 1)sled kato sa te otvorili(ili pone 4asti4no)kolko dni e normalno da ti se zacapva belioto,za6toto primen ot nedelq sutrinta-ta 4ak do sega(ponedelnik ve4er)e da ve4e e mn slabo,no....
    i 2)sled parviq pat koga(gore dolu sled kolko vreme)e nai dobre da go napravi6 otnovo?
    mn vi molq ne mi se podigravqite!moje i da sa mi tapi vaprosite,no pls otgovorete mi!

KRASAVICA
    Guest
    OOOOOO E TVA VE4E SA TAPI VAPROSI!!!NE VIE TOTALNO 6TE ME UMORITE.XA XA XA!!! 1)S KVO DA TI SE ZACAPVA BELIOTO??? 2)KOGATO TI SE PRIISKA 6TE SI PRAVI6 SEKS ZA TVA NQMA OGRANI4ENIQ !OFFF TAPI SA MI OTGOVORITE,NO KVO DA NAPRAVQ-"TAP VAPROS,TAP OTGOVOR"VSE PAK MALKO POVE4E SEKSUALNA KULTURA

Супер фен
    Град
    sofia
    nqkolko dni moje da ti se "capa" belioto, ina4e za sexa nqma ograni4eniq koga da i koga ne, kogato vi e kef togava, spoko

Цитирай Първоначално написано от e4o
    nqkolko dni moje da ti se "capa" belioto, ina4e za sexa nqma ograni4eniq koga da i koga ne, kogato vi e kef togava, spoko
    Saglasna sam s E4O ZA SEX-A NQMA OGRANICHENIQ HORAAA
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)

ZNAESH LI SPORED MEN NEMOGAT DA TE OTVARQT 4ASTI4NO ILI SI OTVORENA ILI NE NALI SE SEHSTASH ??? V KUV SMISAL ZACAPVASH KVUR ILI KVO AZ 4ETOH V EDNO SPISANIICE A I PRI MEN BESHE TAKA 4E TVA ZAVISI OT ORGANIZNA NA 4OVE4E NIKOI NEMOJE DA TI KAZA KOGA 6TE SPRE TVA )

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Правиш секс когато си решиш. Няма значение интервала между два полови акта

Guest
    Ти си само на акъл и пича мас

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Правиш секс когато си решиш. Няма значение интервала между два полови акта

1.уточни с какво ти се зацапва белиото..!
    2.може сега да го направиш да свършиш и пак да го направиш...няма значение след колко време е секса не се ограничава..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Автомонтиор
    +1
    Колко чичковци сте?
    mindscan

изчакай 9 дена
    Sennen Goroshi - нови методи

Отворили я частично

Зацапвали и са се гащите.. ами стига си се изпускала....

1.Тва е нормално първите няколко пъти след като го правиш!!!
    2.Няма ограничения

Re: imam 2 vaprosa

Цитирай Първоначално написано от angelski_o4i
    molq da mi kajete 1)sled kato sa te otvorili(ili pone 4asti4no)kolko dni e normalno da ti se zacapva belioto,za6toto primen ot nedelq sutrinta-ta 4ak do sega(ponedelnik ve4er)e da ve4e e mn slabo,no....
    i 2)sled parviq pat koga(gore dolu sled kolko vreme)e nai dobre da go napravi6 otnovo?
    mn vi molq ne mi se podigravqite!moje i da sa mi tapi vaprosite,no pls otgovorete mi!
    normalno e da ti capa belioto nqma nishto stranno pri vseki organizam e razlichno
    i mojesh da pravish sex kogato si poiskash pak

Оф тука има уникални хора детио се присмиват на грешките.Ма чесно за тва не съм го очаквала?
    Тъпи ли са въпросите,а вие като сте правили секс за пръв път дане би да не сте се чудили какво става с вас?
    Хайде не се правете....

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

hottie
    Guest

Re: imam 2 vaprosa

Цитирай Първоначално написано от angelski_o4i
    1. При всеки е различно. Може да е 1 ден, може и 10.
    2. щом кървиш - след десетина дни.

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Автомонтиор
    +1
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    "градът на мечтите"
    Аз не съм кървяла изобщо,затова втория път го направих още на следващия ден и не съм имала никакви притеснения
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    на плажа =)

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    ZNAESH LI SPORED MEN NEMOGAT DA TE OTVARQT 4ASTI4NO ILI SI OTVORENA ILI NE NALI SE SEHSTASH ???
    Девствената ципа не се разкъсва цялата ако ще и денонощно да правиш секс. Тя пада нацяло чак когато жената ражда. Следователно е напълно възможно да не е разкъсана изцяло. Плюс това всеки организъм е уникален сам по себе си.

По темата на мен ми се цапаше бельото около два дни след първия път. А можеш да го направиш пак, когато се почувсташ готова за това.

Аз не съм кървяла изобщо,затова втория път го направих още на следващия ден и не съм имала никакви притеснения
    10+

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    1) .. При всеки е индивидуално, при мен беше 3 дни .. А при някои няма изобщо.
    2) Ние ли да ти кажем кога да правиш секс?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Хасково
    Това не е нормално... А е инфекция! На мен ми се случи същото..Вземи си направление от личния лекар или отиди направи на частно.. Не е болка за умиране, така че спокойно

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Това не е нормално... А е инфекция! На мен ми се случи същото..Вземи си направление от личния лекар или отиди направи на частно.. Не е болка за умиране, така че спокойно
    Да,да при инфекция ще ти тече кръв

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ne razbrah kakvo to4no ozna4ava "zacapvane" ama i moito bi se zacapalo ako ne go smenqm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си