- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса?
molq da mi kajete 1)sled kato sa te otvorili(ili pone 4asti4no)kolko dni e normalno da ti se zacapva belioto,za6toto primen ot nedelq sutrinta-ta 4ak do sega(ponedelnik ve4er)e da ve4e e mn slabo,no....
i 2)sled parviq pat koga(gore dolu sled kolko vreme)e nai dobre da go napravi6 otnovo?
mn vi molq ne mi se podigravqite!moje i da sa mi tapi vaprosite,no pls otgovorete mi!
OOOOOO E TVA VE4E SA TAPI VAPROSI!!!NE VIE TOTALNO 6TE ME UMORITE.XA XA XA!!! 1)S KVO DA TI SE ZACAPVA BELIOTO???2)KOGATO TI SE PRIISKA 6TE SI PRAVI6 SEKS ZA TVA NQMA OGRANI4ENIQ
!OFFF TAPI SA MI OTGOVORITE,NO KVO DA NAPRAVQ-"TAP VAPROS,TAP OTGOVOR"VSE PAK MALKO POVE4E SEKSUALNA KULTURA
![]()
![]()
![]()
nqkolko dni moje da ti se "capa" belioto, ina4e za sexa nqma ograni4eniq koga da i koga ne, kogato vi e kef togava, spoko![]()
Saglasna sam s E4OПървоначално написано от e4o
ZA SEX-A NQMA OGRANICHENIQ HORAAA
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ZNAESH LI SPORED MEN NEMOGAT DA TE OTVARQT 4ASTI4NO ILI SI OTVORENA ILI NE NALI SE SEHSTASH ???
![]()
![]()
![]()
V KUV SMISAL ZACAPVASH KVUR ILI KVO AZ 4ETOH V EDNO SPISANIICE A I PRI MEN BESHE TAKA 4E TVA ZAVISI OT ORGANIZNA NA 4OVE4E NIKOI NEMOJE DA TI KAZA KOGA 6TE SPRE TVA
)
Правиш секс когато си решиш. Няма значение интервала между два полови акта
Ти си само на акъл и пича мас
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
1.уточни с какво ти се зацапва белиото..!
2.може сега да го направиш да свършиш и пак да го направиш...няма значение след колко време е секса не се ограничава..![]()
Колко чичковци сте?Първоначално написано от Чичко_Автомонтиор
mindscan
Отворили я частично![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зацапвали и са се гащите.. ами стига си се изпускала....
![]()
![]()
1.Тва е нормално първите няколко пъти след като го правиш!!!![]()
2.Няма ограничения![]()
normalno e da ti capa belioto nqma nishto stranno pri vseki organizam e razlichnoПървоначално написано от angelski_o4i
i mojesh da pravish sex kogato si poiskash pak![]()
Оф тука има уникални хора детио се присмиват на грешките.Ма чесно за тва не съм го очаквала?
Тъпи ли са въпросите,а вие като сте правили секс за пръв път дане би да не сте се чудили какво става с вас?
Хайде не се правете....![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
1. При всеки е различно. Може да е 1 ден, може и 10.Първоначално написано от angelski_o4i
2. щом кървиш - след десетина дни.
Първоначално написано от Чичко_Автомонтиор
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Аз не съм кървяла изобщо,затова втория път го направих още на следващия ден и не съм имала никакви притеснения
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Девствената ципа не се разкъсва цялата ако ще и денонощно да правиш секс. Тя пада нацяло чак когато жената ражда. Следователно е напълно възможно да не е разкъсана изцяло. Плюс това всеки организъм е уникален сам по себе си.Първоначално написано от Ani_girl
![]()
По тематана мен ми се цапаше бельото около два дни след първия път. А можеш да го направиш пак, когато се почувсташ готова за това.
![]()
Аз не съм кървяла изобщо,затова втория път го направих още на следващия ден и не съм имала никакви притеснения
10+![]()
1) .. При всеки е индивидуално, при мен беше 3 дни .. А при някои няма изобщо.
2) Ние ли да ти кажем кога да правиш секс?!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да,да при инфекция ще ти тече кръвПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
ne razbrah kakvo to4no ozna4ava "zacapvane" ama i moito bi se zacapalo ako ne go smenqm![]()
![]()
![]()