- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като се възбудя почвам да треперя
Като много се възбудя почвам да треперя,говоря възбуда не сам като се задоволявам ми примерно като задоволявам приятелката ми..![]()
На някой друг свучвало ли му се е ?
ДА! Съвсем нормално, просто това са несъзнателни съкращения на мускулите, става както при голяма възбуда, а и когато спиш потрепваш, но ти това не го контролираш.. не съм сигурна двате потрепвания имат ли нещо общо и не знам поради какво в същност се предизвикват (нещо става в мозъка, ама какво?!), но мисля, че са съвсем нормални и не крият никаква опастност от нещо!
![]()
Никога не ми се е случвало.
П.П. Жените да не коментират, защото вие като треперите като сте възбудени не означава, че и ние треперим.Не смятам, че сте компетентни.
Ем 2 пъти ми се е случвало.Междудругото момче съм..
+1 .. Моя потрепва .. даже си трепери .. Но е индивидуално, при другите може да не е така ..Първоначално написано от L0LiPoP
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз потрепвам...Дори и като пикая понякога потрепвам...Но не мога да кажа, че треперя.Може би при мен не е толкова ясно изразено ба ли мама муПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Аха мерсиДано да са махне :P
Ее то при всеки е различно .. Дай всички като се възбудим да треперим.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Че аз ако треперя като съм възбуден как ще отцеля дупката?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Аа много спам стана .... Пича си пита, а ние се лигавим .. Спокойно мойто м'че, напълно нормално е.
Няма от какво да се притесняваш ..
![]()
Е, как! За вас всичко е нормално! Ама ако момичетата треперехме, докат правим свирки щяха да ви се "откъсват" някои неща...![]()
Абе като не знаете, не говорете ГЛУПОСТИ!!! НЕ става въпрос за треперене на цялото тяло! На мен ми се е случвало, а и при приятеля ми съм забелязвала да потрепва мускула на бедрото, но т'ва е ставало, когато сме адски възбудени, преди да свършим.., и това са 2-3 такива случая за две години.. Не казвам, че при всеки се случва, но не е няк'ва болест!
А ние всички си мислехме, че е болен от трепереща болест...Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
+100000000Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
Къци![]()
Хо хо хоПървоначално написано от zanik
![]()
![]()
![]()