.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: sasaf

Град
    Shove IT
    ХахХАхАХХАХхАхХАхАХХАхАхА ХХАхАхАХаххаХАхаххАХхахаХ АхахАХХАхАХ.... отзавна не се бях смял така, чак ми текнаха сълзи да не си го целувала по Х*я, че да каже на вашите деба и дъртите снайпери тъпи

Как може да има такива бабички? Тцтцтцтцтц...

Не ги е срам!СМЪРТ!
    we give it all.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    ааабе дърти изкуфелиии лелкииии
    само се чудят ко да измислят
    завиждат ти гледай си кефа там
    родителите ти нищо няма да кажат, то си е нормално да се занимаваш с гаджета на тея години
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Remini
    Че какво лошо има в това да правиш любов?!
    За какво ще ти се караш...съвсем в реда на нещата си е!
    Ако тази жена каже на ваште ...по добре запознай любовника си с тях
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Ех, животът е труден в 4-ти клас ...

Ако мама и тати ти направят проблем им напомни как си се появила ти на тоя свят.
    Или ги питай кога е нормално да правиш секс.При отговор "след 18" или "след брака", питай дали те са го направили тогава. (:

Аз ли трябва да ви уча, бъдете находчиви :/
    И когато решите да изгубите девствеността си, гледайте да се приберете в къщи преди 6, за да не ви се карат :>

Град
    Холивуд ;)
    Не се притеснявай.Не те съветвам да лъжеш, ако те питат-просто признай.Няма нищо срамно и съм сигурна, че те ще те разберат.Иначе недей сама да повдигаш въпроса пред тях.Само ако те питат.Пък и оная може да забрави дотогава.Спокс

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Така аз си мисля че се базикаш!!
    Ама ако това е истина:
    Обоже мой с какво излагаш родителите си??Че се целуваш с момче на пиблично място????Те вашите само у тях ли са се целували Няма нищо срамно в това че си имаш гаже и се целувате ...
    +1 Заради една целувка?

Аз си имам една мисъл: ,,Хората могат да си говорят каквото искат!Друг е въпроса дали е истина?'' Не мисля ,че пък и трябва да казвам на всеки кво правя в 6:30 ,или 11:25 или 17:02 или 22:58 не ги ебе хората кво правя аз!Кажи ,че си се целувала с момче ,аз не виждам нищо лошо в това!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Е аз не разбирам какъв е проблема.В крайна сметка всички имаме нужда от любов и не е нужно да се крием,за да покажем чувствата си.Моята майка например изяви желание да се запознае с момчето,кани го в нас,вечеряхме и после си ни остави сами в мойта стая...за нея не беше никакъв проблем,а и не мисля,че би било чак такъв проблем за други родители.И това да се целуваш не е някакво извращение,не мисля,че така посрамваш родителите си...
    Виж,друго щеше да е ако беше на 11-12 и се натискаше по всички ъгли и улички,но едва ли е така.

Re: защо не ме оставят на мира? :(

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    zna4i ;;;moite roditeli sa v holandia a az sam si v bg i si imam ot tuk priqtel.predi se sabirahme v u4ili6te sledobqd mn momi4eta i mom4eta i si govorehme za nai-razli4ni ne6ta ,az oba4e se celuvah s priqtelq mi,a nqkoq si po-vazrastna jena ni vidqla i vzela da razpravq,4e sme se celuvali i na men mi e mn gadno da me govorqt taka horata.znam,4e az sam si vinovna i ot mn vreme s priqtelq mi ne sme slizali tam i vnimavame kakvo pravim pred horata.vsi4ko po4ti ot6umq,no eto 4e dnes mi kazaha 4e tazi jena 6tqla da kaje na roditelite mi 4e sme se celuvali kato se priberat ot 4ujbina.no te nqma da se probirat,a az 6te hodq tam za lqtoto i 4ak sled 3 meseca 6te se varnem obratno vsi4ki.az kazah da kajat na tazi jena,4e sme se razdelili i tq posle kazala 4e nqma da kaje ni6to.ta mn se pritesnqvam dali kogato se varnem 6te kaje ne6to na na6ite i ako kaje kak da im obqsnq vsi4ko,taka 4e da izlezna nevinna i da ne mi se karat???pls pomognete mi,4e sam mn pritesnena.za6to ne si gleda jivota,a se barka v moq ;(

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    Е какво ще ти кажат родителите , нима ще те убият че си имаш гадже ли , я стига тва не е нормално , просто им казваш че си с момчето и толкова няма ко да се обдясняваш ...

На колко си години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си