ХахХАхАХХАХхАхХАхАХХАхАхА ХХАхАхАХаххаХАхаххАХхахаХ АхахАХХАхАХ.... отзавна не се бях смял така, чак ми текнаха сълзи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не си го целувала по Х*я, че да каже на вашите
![]()
деба и дъртите снайпери тъпи
Как може да има такива бабички? Тцтцтцтцтц...
Не ги е срам!СМЪРТ!
we give it all.
+1Първоначално написано от tinky_winky
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Че какво лошо има в това да правиш любов?!
За какво ще ти се караш...съвсем в реда на нещата си е!
Ако тази жена каже на ваште ...по добре запознай любовника си с тях![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ех, животът е труден в 4-ти клас ...
Ако мама и тати ти направят проблем им напомни как си се появила ти на тоя свят.
Или ги питай кога е нормално да правиш секс.При отговор "след 18" или "след брака", питай дали те са го направили тогава. (:
Аз ли трябва да ви уча, бъдете находчиви :/
И когато решите да изгубите девствеността си, гледайте да се приберете в къщи преди 6, за да не ви се карат :>
Не се притеснявай.Не те съветвам да лъжеш, ако те питат-просто признай.Няма нищо срамно и съм сигурна, че те ще те разберат.Иначе недей сама да повдигаш въпроса пред тях.Само ако те питат.Пък и оная може да забрави дотогава.Спокс![]()
+1 Заради една целувка?Първоначално написано от BlueFace
Аз си имам една мисъл: ,,Хората могат да си говорят каквото искат!Друг е въпроса дали е истина?'' Не мисля ,че пък и трябва да казвам на всеки кво правя в 6:30 ,или 11:25 или 17:02 или 22:58 не ги ебе хората кво правя аз!Кажи ,че си се целувала с момче ,аз не виждам нищо лошо в това!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Е аз не разбирам какъв е проблема.В крайна сметка всички имаме нужда от любов и не е нужно да се крием,за да покажем чувствата си.Моята майка например изяви желание да се запознае с момчето,кани го в нас,вечеряхме и после си ни остави сами в мойта стая...за нея не беше никакъв проблем,а и не мисля,че би било чак такъв проблем за други родители.И това да се целуваш не е някакво извращение,не мисля,че така посрамваш родителите си...
Виж,друго щеше да е ако беше на 11-12 и се натискаше по всички ъгли и улички,но едва ли е така.
Е какво ще ти кажат родителите , нима ще те убият че си имаш гадже ли , я стига тва не е нормално , просто им казваш че си с момчето и толкова няма ко да се обдясняваш ...Първоначално написано от angelcheeee_93
На колко си години![]()
![]()