- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Scene girls
Ако претендират да бъдат някаква субкултура, според теб за какво ще се борят? Да се показват може би...
Много са кичозни,обаче ми харесват.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
мн радват с тези прически и дрехи във всички цветове на дъгата,обаче аз не бих тръгнала така![]()
Преди ги харесвах, ама сега не. ама сега, ейй тази е яка:
![]()
OoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOМН СА ЗЛЕ ТИЯ!ЩАСТЛИВИ ЕМОТА!Имах няква такава в скайпа и ми праща снимки и аз викам:"Ти емо ли си?!" и тя вика:"Не,аз съм сцен" и аз:"Ква е разликата?"И тя:"Ми ние си обичаме живота,не сме като емотата.."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от Spider4eto
Ами харесва ми стила някак си по-екстравагантен е,различен.Уважавам хората със стил,но аз лично не бих тръгнала така по улицата...![]()
Някои са същински маймуни (става дума замомичетата)
Иначе момчетата саНякви с по-малки мускули и супер много татос <333333
t04ny kazany!!!!Първоначално написано от ^Santra^
ммммдааа, абсолютни клоуни...![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1 imam milioni tehni snimki na kompa v specialna papkaПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
+1Първоначално написано от SuZi ™
е има някой мааалко по прилични като за улицата,но иначее...![]()
mnogo sa qkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЕСТЕСТВЕНИТЕ МОМИЧЕТА СА НАЙ-ХУБАВИТЕ МОМИЧЕТА! КАК МОЖЕ ДА СЕ КЕФИТЕ НА НЯКВИ НАКЛЕПАНИ МАЙМУНИ, ДЕТО АКО ГИ ВИДИТЕ РАНО СУТРИН ШЕ СЕ УПЛАШИТЕ ?!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не намирам голяма разлика с емотата...Безразлични са ми,но определено не съм им фенка.
На мен момчетата са ми по-противни.Първоначално написано от Lacrymosa`
![]()
Kakto te taka i emotata sa taka .. izmisleni .. i nerealniTova ne e predstavata za edin normalen chovek (v nikoi sluchai perfekten),prosto za edin chovek ... Te sa kato emotata .. prosto se oblichat malko po v sveji cvetove .. puk dokolkoto znam sukrashtenieto emo idva ot emocionalno nestabilni ..
![]()
~Remember,remember...25th of November~
сцене емо се в гъз за мен са банда малоумнициПървоначално написано от ^Miss_Independent^
No matter where you go, there they are...