- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Scene girls
xyaxyaYxyAXYAYXyAX te tes si4kite sa s nqkfa iskrivena psixika fe..yxaYxayXyAXY nik0ga nqa sa ybleka i da tr1gna tka.....t0o ve4e stana m0da da si gaden depresar ili "6taslify emo0" xyaxyayx AFE DEA ZNAM..ISKRIVENI DECA....Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Prili4at mi na emotata samo deto qvno ne si rejat venite i ne se samoubivat
Интересни са, харесват ми, нооо... В същото време хората биха били твърде предубедени към тях, бъркайки ги с любимите ни емотаНо не бих станала част от този стил...
прекалено са еднакви...не ми допада особено
Смешни са ми.![]()
Много ме кефят, самата аз си падам малко сийн (но сън твърде малка, за да нося толкова фрапантна прическа).
В интерес на истината сийновете се водят оригинални, но в един момент стават еднакви! Затова трябва сам да си създадеш стил, а не да бъдеш поредният с някакъв етикет!
Fen4e na MetallicA do grob! \m/
[I'm inside, open your eyes...]
© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved
I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...
Стил, който вече си има название не е оригинален...или поне аз така смятам, защото щом вече има име, значи много хора са зарибени по него, а щом много хора са зарибени, значи не е оригинален...Първоначално написано от th3_unforgiv3n
![]()
Умирай само в краен случай =)
прекалено са кичозни![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
+1Първоначално написано от zloto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
се в гъз
+1Първоначално написано от future_butterfly
страхотно изказване! напълно съм съгласнас теб![]()
Сийновете са като позиоритеСамо копират визията на емотата..Нищо повече..Не ме кефят!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Красиви са oпределено, но сигурно им отнема адски много време да се правят да изглеждат така (то в това се състои и "културата" им, която според мен е яко измислена и позьорска)
Scene ми се струват и много изкуствени. To не са изрусявания, топирания, присаждания на коси, изкуствени мигли тук-таме, много шарени дрешки, много аксесоари, лайняното Hello Kitty... Пълна поза. И снимките супер изчанчени, задължително с отворени усти и написано някъде отгоре RAWRRR!, или с някви близалки, не знам си кво. Стилът е супер кух и безсмислен. БЕЗИДЕЕН. Какви култури, какво чудо. На тва култура да му викат, някъв тъп "стил", сигурно родил се в Америка. Голяма култура е да се стараеш да изглеждаш nice & cute и да си център на внимание. То и аз го мога, но не с такива прически и дрехи. Както и да е.
Определено са красиви, не отричам. Но откъм идеи и виждания този стил куца. В пънка например има идеи и виждания, каузи и т.н., а тук е само външния вид - Т Ъ П О...
Ако някоя българка успее да заприлича поне малко на scene ще й сваля шапка. Само че аз в БГ не съм виждала такива момичета - само някви жалки имитации (МНОГО ЖАЛКИ!).
Айде по-добре си ги гледайте тия мацки в perfekten или във photobucket, защото ми се струва почти невъзможно да се докарате като тях.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мене постояно ми викат че съм sceneоу ем джи .. само понеже си правя така косата и правя некви странни физиономии ..
попринцип ме кефят
сладки са (някой)
![]()
мен тия ми приличат на някаква смесица между барбие и емо
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Сладки са,но не бих се направила такава![]()
Не са "щастливи емота" има голяма разлика между нас - емотата и тях - scene