.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97

Тема: Scene girls

Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    OoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOМН СА ЗЛЕ ТИЯ!ЩАСТЛИВИ ЕМОТА!Имах няква такава в скайпа и ми праща снимки и аз викам:"Ти емо ли си?!" и тя вика:"Не,аз съм сцен" и аз:"Ква е разликата?"И тя:"Ми ние си обичаме живота,не сме като емотата.."
    сцене емо се в гъз за мен са банда малоумници
    xyaxyaYxyAXYAYXyAX te tes si4kite sa s nqkfa iskrivena psixika fe..yxaYxayXyAXY nik0ga nqa sa ybleka i da tr1gna tka.....t0o ve4e stana m0da da si gaden depresar ili "6taslify emo0" xyaxyayx AFE DEA ZNAM..ISKRIVENI DECA....

Prili4at mi na emotata samo deto qvno ne si rejat venite i ne se samoubivat

Интересни са, харесват ми, нооо... В същото време хората биха били твърде предубедени към тях, бъркайки ги с любимите ни емота Но не бих станала част от този стил...

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    прекалено са еднакви...не ми допада особено

Смешни са ми.

men pa ma kefat O_o

няма разлика но ме кефят ама не бих тръгнала така по улицата

Много ме кефят, самата аз си падам малко сийн (но сън твърде малка, за да нося толкова фрапантна прическа).
    В интерес на истината сийновете се водят оригинални, но в един момент стават еднакви! Затова трябва сам да си създадеш стил, а не да бъдеш поредният с някакъв етикет!
    Fen4e na MetallicA do grob! \m/

[I'm inside, open your eyes...]

© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved

I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...

Цитирай Първоначално написано от th3_unforgiv3n
    В интерес на истината сийновете се водят оригинални, но в един момент стават еднакви!
    Стил, който вече си има название не е оригинален...или поне аз така смятам, защото щом вече има име, значи много хора са зарибени по него, а щом много хора са зарибени, значи не е оригинален...
    Умирай само в краен случай =)

Град
    София :Pp
    прекалено са кичозни
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Приличат ми на клоуни
    +1
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

се в гъз

Град
    София
    Е т`ва е цветната версия на емотата.

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от future_butterfly
    Цитирай Първоначално написано от th3_unforgiv3n
    В интерес на истината сийновете се водят оригинални, но в един момент стават еднакви!
    Стил, който вече си има название не е оригинален...или поне аз така смятам, защото щом вече има име, значи много хора са зарибени по него, а щом много хора са зарибени, значи не е оригинален...
    +1
    страхотно изказване! напълно съм съгласнас теб

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Сийновете са като позиорите Само копират визията на емотата..Нищо повече..Не ме кефят!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Красиви са oпределено, но сигурно им отнема адски много време да се правят да изглеждат така (то в това се състои и "културата" им, която според мен е яко измислена и позьорска)
    Scene ми се струват и много изкуствени. To не са изрусявания, топирания, присаждания на коси, изкуствени мигли тук-таме, много шарени дрешки, много аксесоари, лайняното Hello Kitty... Пълна поза. И снимките супер изчанчени, задължително с отворени усти и написано някъде отгоре RAWRRR!, или с някви близалки, не знам си кво. Стилът е супер кух и безсмислен. БЕЗИДЕЕН. Какви култури, какво чудо. На тва култура да му викат, някъв тъп "стил", сигурно родил се в Америка. Голяма култура е да се стараеш да изглеждаш nice & cute и да си център на внимание. То и аз го мога, но не с такива прически и дрехи. Както и да е.

Определено са красиви, не отричам. Но откъм идеи и виждания този стил куца. В пънка например има идеи и виждания, каузи и т.н., а тук е само външния вид - Т Ъ П О...

Ако някоя българка успее да заприлича поне малко на scene ще й сваля шапка. Само че аз в БГ не съм виждала такива момичета - само някви жалки имитации (МНОГО ЖАЛКИ!).
    Айде по-добре си ги гледайте тия мацки в perfekten или във photobucket, защото ми се струва почти невъзможно да се докарате като тях.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    На слънцето :>
    мене постояно ми викат че съм scene оу ем джи .. само понеже си правя така косата и правя некви странни физиономии .. попринцип ме кефят сладки са (някой)

мен тия ми приличат на някаква смесица между барбие и емо
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Сладки са,но не бих се направила такава

† Fallen Angel †
    Guest
    Не са "щастливи емота" има голяма разлика между нас - емотата и тях - scene

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    И сега за какво ъп-на тема от 2008?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    И сега за какво ъп-на тема от 2008?
    +1

Аз защо съм се заблудила че вече им е минала модата на емотата?потрес!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си