Моя проблем.. оф, знам, че не е болка за умиране, но просто се чувствам супер зле и страшно се депресирвам.И затова ми се ще просто да споделя. Аз не съм някоя разглезена богаташка дъщеричка или нещо от тоя сорт... обаче ми е адски трудно да си харесам някой... просто никой не отговаря на представите ми за момче-мечта.По принцип не си поставям някви такива рамки от рода на "трябва да е с еди-какви си очи , коса и прочие",но за да ми хареса някой трябва адски много да ме впечатли.Не само по външност, но и като цялостно излъчване.Работата е там, че аз явно не съм от най-впечатлителните, на моменти имам чувството , че никой не ме забелязва...Знам,че имам недостатъци и това допълнително ме измъчва... Както и да е, идва един "прекрасен" ден, в който аз виждам един невероятен пич... А той самия знае, че е невероятен...Най-малкото поради многото си "фенки"... И всъщност си има приятелка...много красива приятелка... А мене - сигурно не ме забелязва въобще...По едно време уж правеше разни намеци, но беше в кръга на шегата.А на мене сега ми е толкова тъпо и толкова страдам за него - не знам дали е каприз или не, но е факт, че той е един от малкото, които са ми хващали окото... не е от онея мазните фешъни с гейските прически (нищо лично, просто ми изглеждат абсурдно)... изглежда си много стилен и поддържан...пък и всички ми говорят разни хубави неща за него... Както и да е.Извинявам се, че ви занимавам с моите глупости... просто ми се споделяше...