- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този мой проблем?!?
Ето сега и моята история...
Ще започна от това,че миналата година бях ЛУДО влюбена в едно момче,което се оказа,че не струва ама никак!Става въпрос че пие,пуши и може би е употребявал и наркотици,характера му е ужасен.!Тази същата година аз си станах гадже с едно момче,което по принцип си е от града,но живее в чужбина.Първоначално не го харесах и може би тръгнах с него,за да забравя предното момче(този който пие....)!Ходихме 1 месец всичко беше Ок.После скъсахме,защото той трябваше да заминава...взехме си скайповете.....чатиме си доста честичко,но обаче той е някакъв такъв,който се занимава с много момичета и постоянно някоя си харесва,не може да остане без момиче...!Нали често си чатим и той постоянно ми разказва за някакви момичета,които харесвал незнам си какво...всеки път за различни ми говори.Това нормално ли е?!?Това е единият проблем,а другият е,че от времето в което сме си чатила и откакто го познавам мнооого се е променил!И той както предния почна да пие,разправя ми как се наливал и как забивал незнам си коя в някой бар...!Супер кофти ми е от тези неща,още повече че започнах да го харесвам..привлича ме... и аз не знам какво да правя?Защо всичките ми момчета са ужасни,не може ли да намеря поне един нормален![]()
![]()
?
Дали според вас може да се получи нещо между мене и момчето от чужбина това лято?;
Защо всичките ми момчета са боклуци? и Какво е вашето мнение за тях?
БЛАГОДАРЯ ВИ предварително!
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
Ако питаш мен... Кофти късмет ...Но не мисля че са боклуци... по скоро са част от мнозинството на алкохолиците , пушачите и ебачите ... Не е болка за умиране
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Да знам,но просто ми се иска някой по-такаПървоначално написано от KillSwitchEngage
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
Ами какво да ти кажа, търси го и ще го намериш.Разбирам те... то тези момчета няма сами да излязат на улицата и да викат " Свободен съм и съм готин, Коя ме иска?" .. но все пак.. най-добрия начин да намериш момче за теб е като го оставиш той да те намери :P
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Е, не всички са боклуци, не ги слагй под общ знаменател!Защо не се опиташ да забравиш и двамата и да си намериш някой който да е по-добър!![]()
Най-добре забрави и двете момчета, огледай се за някой друг, който ще ти допада![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
защото не си се запознала с менПървоначално написано от lubovnicata_na_gangstera
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ами незн за теб но аз мисля 4е мом4етата които пушат и пият са си ок.но многото сваляне и наркотиците си е проблем де...така 4е незн,все някога ще срещнеш подходящия за теб![]()
Да разбирам ли правилно че искаш някои девствен дет не пие и не пуши ? Туй ще да е само някой геймър![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
това че може би са използвали наркотици не ги прави добри,но не ги прави и лоши.първият доколкото разбрах си го забравила.а за втория незнам дали можеш да бъдеш с човек,който не е порастнал и постоянно си мсеня мнението (и казваш че е от чужбина,което аз го приемам като знак че рядко се виждате) съвет спри да търсиш идеалния!!!! може точно човекът,за който не си и предполагала че е подходящ да е човекът за теб!!! а и друго ти си момиче-остави се момчето да те намери.можеш да чакаш нали![]()
Успех с любовта!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
аз съм се оставила,но никой не ме намираПървоначално написано от MonSitY
има време дано да ме угре нещо
![]()
Нямам думи.... :#
ami tova 4e pie pu6i i vzima narkotici ne trqbva da ti puka predi az tarsih takav koito ne pravi teq ne6ta ama sega kato si haresah edno mom4e i taka hlatnah 4e hi4 ama hi4 ne mi puka 4e pu6i kato komin, 4e pie i 4e 2 pati se e drogiral
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз от цялата работа не разбрах кое му е лошото човек да пие?![]()
хахха ако това е лошо аз съм много лоша тогава![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Бас държа, че под наркотици имаш предвид, че евентуално някога си, някъде си се е случило да пробва трева? Събуди се, днес почти всички пушат и пият.. И това не ги прави ужасни хора!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Зле си.Яко зле.
За сметка на това, обаче пък си в тон с масата от хората тук.Но не се бой, има и много по-критични случаи от теб.Жива и здрава.Амин.
Според мен не се занимавай и с двамата. Много ясно, че с никой от тях нищо няма да стане тъй че не възлагай надежди.
Това, че споделят с теб за момичета, значи че те приемат като приятелка просто, или искат с това да те отблъснат, щото не те харесват!
айде![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !