- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4etaaaaaa ;)
taka davam po sa6testvo,vav petak zavar6vam i 6e hodq na diskoteka,i tai kato 6te e naistina mnogo specialen den (7 klas sam i 6te se mestq) trqbva da sam naistina specialna,ama uma mi e blokiral i vaob6te nqam ideq kakvo da oblekaaaa..vaprosa e 4e iam mnogo drehi,no se obli4am sportno,a iskam v petak da e ne6to naistina specialno ,ta zatova 6te hodq da si kupuvam ne6to..iiiii momi4eta mnogo 6te sam vi blagodarna,ako mi dadete nqkakva ideq ,utre 6te izlizam a ni6to ne mi idva na um![]()
Ами вземи си някаква рокличка и сандалки примерно.Според мен това е най-подходящо за теб и за завършването ти.Само дано си харесаш рокличка и да нямаш нищо против да я облечеш![]()
ми според мене може да си купиш някоя рокля ся са актуални тея тип тиквичка хем ще си я носиш и друг път може да отидеш и на фризиор да ти издуха косата за кво ти е няква особена прическа ии също да се гримираш без да прекалявашможе да си вземеш и сандалки с токче но тфа вече е въпрос на вкус
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
И аз мисля , че за теб ще е пододящо да си купиш рокля и сандлки . Поразходи се из центъра . Има страхотни неща на добри цени ! Ще ти препоръчам един магазин в София , който се намира по-нагоре от спирката на 2-ката от дясната страна на Витошка . Много хубави неща има !![]()
Ако отидеш по прашки и сутиен няма да направиш такова впечатление колкото ако си облечеш дънки и тениска. Всички ще са измислили как да "бъдат забелязани", демек ще са полу - голи, та колкото по - облечена си, толкова по - различна ще си.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Аз лично смятам, че рокля е най-доброто решение. За пола нищо не мога да кажа - мразя полите. А защо не дънки (в краен случай)? Апък и не само в краен случай... Ако нищо друго не си харесаш - едни дънки и готино потниче или тениска ще свършат идеална работа, според мен. Успех!![]()
То и аз ще търся,но май в Петък ще вали и затова нямам идея какво бих могла да облека...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
о0 да дъкни - освен ак0 не е някоя бабичка, отчаяна от застаряването си и мъчеща се да изглежда по-млада с дънки по себе си!Първоначално написано от the_best_f
Задрасквай дънките още от сега!!!!!
Първоначално написано от Say It Right
Има момичета, на които рокли и поли не са им удобни. Да, по-добре ще е някакъв официален панталон вместо дънки...И ДА, дънките наистина не са добро решение... Ето моят съвет - както искаш се облечи, най-важно е да ти е удобно!
сега има толкова много моделчета на дънки,сезона на рокличките ако искаш да си по-интересна избери си цвят който да не се набива много на очи,а в същото време да бъде интересен и свеж.![]()
roklichkata tip tikvichka naistina e strahotno predlojenie sandalkite mogat da sa i bez tokche shtom si sportna natura za kosata ti ne e nujno koi znae kakva frizura mojesh i samo da q izpravish i lekichko obemche da i napravishaide uspehcheta pri turseneto na dreshki
![]()
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
thanks mnogo ama vaprosa e 4e ne se se6tam to4no v momenta kvi s atiq rokli tip tikvi4ka ako moje pic-4e mn 6e sam blagodarna![]()
i az v petak zavarshvam i sam reshila 4e shte sam s bqla satenana pola tip "balon", zelen potnik bez prezramki, kasi4ko qkence ot teq do kraq na busta kadeto sa i s ravni obuv4ici. ina4e taka kato slusham drugite mi priqtelki she sa s cvetni pantaloni ( zeleni, rozovi, jalti... ) ili nqkvi poli4ki i s nqkva bluzka. nz az rokli ne obi4am hi4...to si e vapros na vkus... sama preceni s kakvo 6te se 4uvstva6 komfortno i priqtno ii sa4etai s ne6to... nie ne mojem da ti kajem oble4i takav pantalon, takva roklq, takava bluzka... vse pak ne ti znaem vkusa.
![]()
Тя е на 14...Първоначално написано от comics
![]()
abe pola , moje i da e dunkova , sled koeto nqkakuv potnik , ama ot tozi vid kato korset , no ne to4no , ili puk tunika s tunki prazramkiaz sum 8 i po-to4no v nedelq 6te zavur6vam , i az si nqmam na ideq kakvo da oble4a , mai 6te hodq s roklq
a za sandalkite , moje i sandali de , ama po-dobre pupi tva sa oneq zatvorenite kato 4ehli4ki (ne znam kak se nari4at to4no)
You can agree with me , or.. you can be wrong !