- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е от момчета :(
значи... ...почти на 13 съм и до сега съм си имала някъде към 9 гаджета ... но не са нищо сериозно
поради причината че ме е многоо многоо срам от момчетата...
![]()
![]()
![]()
винаги съм искала нещо по трайно може би сега ще си кажете че съм малка за сериозна връзка ...но въпреки това искъм да ви помоля да ми помотнете по някакъв начин...
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ предварително...
![]()
Срам те е от момчета, на 13 си и си имала девет гаджета. Нека да ти кажа какво е срам, мойто момиче. Да си на 17 и да си имала две![]()
Memento moriendum esse!
на 13 си .. на 13 е съвсем нормално сичко да ти се иска да се сменя бързо и да не искаш да си с някои за постоянно защото ти омръзва.. нормално е .. а и като искаш нещо сериозно хвани си някои и не късаи с нео..
п.п. божееее мен ме беше срам когато ме питаха "колко гаджета си имала до сега" да отговоря.. на 13 с над 10 гаджетаче ти на всеки ли които иска да тръгне с теб казваш да..
знаи си цената еии момиче ... таи като не живея в българия и мнението на хората тук за европеииките е че доста от тях са ужасно красиви но се дават лесно.. малко излишни приказки но.. как да е
![]()
Първоначално написано от MinimalTrip
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пффф аз като бях на 13 съм имала само...2-3 гаджета до тогава и също мн ме беше срам.Но след време се отпускаш,почваш да се осъзнаваш и забиваш всичко наред :P Всичко с времето си![]()
![]()
Пф .. аз на 12-13 не съм знаела къде ми е езиканашата мадама я е минало цялото даскало и от кво те е срам, че нещо не схванах?От това че пускаш на всеки ли ? .. Тцтц ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
оОофф бОжЕе... тфа че съм си имала неколко гаджета тфа не ме прави курва за квато ме изкарваш маа....!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Да съм те нарекла някъде курва?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
9 гаджета... шит!Че аз на 15 проимах първото..
![]()
Както и да е,според мен хич не те е срам,щом си забила толкова много момчетано щом казваш,че те е срам,лек за това няма.Или ще ти мине с годините и ще си промениш начина на поведение или ще си остане за цял живот.
![]()
Не мога да разбера ти кво искаш ?!?!?!![]()
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
явно не ме разберате ... тези гаджета които съм си имала ... с тва където казах че са били децки истории ... с тези гаджета не съм и излизала на среща заради срамъ ... и нзз защо си мислите че искъм да ме "отварат" или пък да ме "е*ат" с извинение ...![]()
![]()
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Точно казано!Първоначално написано от Elisa`Day
Никой не те нарича така ама ако продължаваш в същия дух ..Първоначално написано от ira7a_
![]()
такава ще станеш
![]()
Аз съм на 14 и до сега сам имала само 2 и с единия ходя вече почти година ...
![]()
'щото не тръгвам с всеки който ми харесва на визия..
![]()
![]()
П.П. Боже на къде отива този свят![]()
![]()
абе аз съм на 13 и до сега гадже през крив макарон съм видяла.... пък ти... нямам думи![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
az puk sam na 14,i sam imala tri gadgeta,az sa6o otna4alo se pritesnqvah,srama si minava,qvno si popadala na zatvoreni mom4eta,are yspeh v lubovta
А Стига, БеБаси... Задръстена ли съм, или факта, че на 12 си имала 10 гаджета се дължи на рязката промяна при новото поколение!?
![]()
еlsy![]()
И аз така. Аз като бях на 13 ме беше срам да седя с момчета и не знаех какво да им кажа, пък ти за 9 гаджета ми говориш.Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
"са били децки истории ... с тези гаджета не съм и излизала на среща заради срамъ" Бтв как може да наречеш някой, с когото дори не си излизала на среща, гадже?Децки срамъ
Това го подминавам без коментар, защото ще ме заболи коремът от смях....
Don't worry, be happy!
Абе аз не разбрах от какво те е срам![]()
Е, вие на разбирате, кофти и е, че до сега е намерила само 9 момчета, от които не я е срам и между другото е тръгнала с тях![]()
ПС: Няма да ме учудиш сега, ако кажеш, че всъщност не си се целувала с никой от тях, а само за ръчичка сте си ходили.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
nz na men mn mi e 4ydno kak moje da tr1gne6 s nqkoi pri polojenie 4e te e sram ot nego.az s1m na 12 i s1m imala samo edno gadje ama ne me e bilo sram ot nego ili ne6to takova.p1k i tes 9 det si gi imala da ne sa nqkvi ot detskata gradinaaz pomnq v detskata gradina kat pomoli6 nqkoi da ti dade fulmaster i toi ti kazva"6ti dam ako stanem gadjeta"
i t1i seki be6i s po 2-3 gadjeta
![]()
Ооо предучилищната беше лудницаПървоначално написано от cLaDyRcHe
Всички момчета ми даваха цветя и се прибирах всеки дан с огромен букет
![]()
![]()
![]()
![]()
Но оттогава-няма братче.На 12 съм и може да не съм толкова просветена в тази област,но да ти кажа,и мен ме беше срам по-рано.Не знам защо.Но аз не съм имала гаджета.Не знам теб защо те е срам.![]()
Таа сигурно ще ти мине,като на мен-днес отидох при "момчето,което харесвам" (ех,майко,колко гадно звучии) и ...си говорихме.И беше много яко.И така де-ще ти мине
![]()
Първоначално написано от mEChyY :)