- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм ходила с никого повече от 2седмици
hora pomagaite...zna4i do sq ne sum hodila s nikoi pove4e ot 2 sedmici
... a sum imala kum 17 gadjeta .. (think)
smisul po princip hodime i posle kusame :s vinagi e tui s vsi4ki koit sum hodila :d ..moje bi ako za mig ne vurvi ne6to kakto traq traq pogovorim a ne da kusame
![]()
това може би значи че не си зряла и постоянна.явно имаш нужда от почивка тия 17-те как ги помниш ве![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Леле 17 гаджета имала.![]()
Що Лъжеш Бе?
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Всички я заклеймихте а? Пък и аз не съм ходил с никоя з аповече от месец... кво от туй?
И аз не съм, така е по-яко ^^
The Spark
Дам. Друго си е..Първоначално написано от KillSwitchEngage
tva 4e ne si hodila s nikoi pove4e ot dve sedmici zna4i 4e nai-veroqtno ne si dostatu4no zrqla.nz na kolko godini si ,no 17 gadjeta?!?dai si malko po4ivka..ne se zahva6tai s mom4eta izvestno vreme ...pomisli si kakvo bi bilo mom4eto koeto 6te te nakara istinski da se vlubi6 i posle go potursi,a ne da trugva6 s mom4eta prosto za da ne si sama...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Акшуъли. просто хората ми омръзват адски бързо. изглежда е заради високото ми АйКю.
Омайгод, какво каза!!!Първоначално написано от KillSwitchEngage
The Spark
и аз не съм ходил с някой повече от 2-3 седмици![]()
и пак сам си добре
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
тя не е била с някой повече от 2 седмици, примерно връзка 5 месеца и 3 дена, а не че от 2 седмици си няма гадже..... Поне като хейтваш го прави като хората тцтц..Първоначално написано от H8_mE
The Spark
О боже да ти имам световните проблеми![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
137 Даам не беше българско и дааам, знам че съм за МЕНСАПървоначално написано от KillSwitchEngage
Axhauxhax Браво! Точно казаноПървоначално написано от ceko_potter
![]()
Та "на тати...." на к0лко год е?
Първоначално написано от Say It Right
Като прехвърлиш 13 години, може и да станат по-продължителни, не се безпокой :>
w0sh, може би ти трябва смяна на средата :/
Ако слушаш това дет си си го сложила за ник, ке те зимаме, стига да не си некой трамвай
Скоро ще се местя, или в София, или в Германия... ще видим.Първоначално написано от Mnogo_ste_zle
еми и аз не бях..и бтв си мислех че е по яко с различни но след като наистина имах дълго време някой до мен видях че така ми е по добре
Ако брои забивките???Първоначално написано от Outlaw4Life
И аз мисля че не си достатъчно зряла и постоянна.Иска ти се да си със сериозен приятел,но никога не откриваш човека за теб.Това е защото не даваш шанс на другите с която си била...в началото винаги е трудно.
Тръгни с някой и му дай повече време...може да го захаресаш силно..кой знае...
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
И в България и в Германия, хората са едни и същи за жалост :/
трябваше да си избера нещо по-представително за ник ..
Ем,явно...че вие не си ли говорите?или к'во..отиваш казваш му късаме и айдееее...пък и ако беше с някои по-специален за теб,щеше да искаш да поговорите и да запазите връзката си.Явно не си намерила подходящия![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
ЦЕЛИ ДВЕ СЕДМИЦИ?!?!?!? КАК НЕ СИ СЕ САМОУБИЛА ВЕЧЕ ?!?!?Първоначално написано от edguy
и в един момент осъъзнаваш как всичко от което имаш нужда е на някое момче да му пука за теб и да е с теб за повече от 2 седмици .. хаха кофти многопостраи се говори с гаджето ти да разрешите проблема а не го режи направо
може пък да се оправи знаеш ли !
![]()