- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм ходила с никого повече от 2седмици
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Има нещо вярно в тая работа.
според мен тва зна4и 4е не си била влюбена в никой от тях![]()
мале,мале...17![]()
![]()
как успяваш
![]()
someone else...
детето са прай на интересно![]()
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
рЕторичен въпросПървоначално написано от H8_mE
Като гледам и твоя мозък го няма
Дори не си схванала какво иска да каже
![]()
По темата-със какво искаш да ти помогнем?Безплатните кебабчета вече ги раздадохме![]()
A_B_C, на твое място щях да си меря думите.
"рИторичен" и "рЕторичен" са дублетни форми (:
тъпо стадо ...
ХъхъИли просто си търся повод да се заяждам
![]()
ti t1pa li si ma ???!?!?!?!?!?!?!?!?![]()
А и твоя рекорд не е кой знае какво. Аз съм на 21 и никога не съм имал приятелка. Наистина съм много загорял но пък, не ме е срам да си призная истината. Дори не съм се целувал. Не съм девствен...Първоначално написано от w0sh
Хайде смейте се, нищо че не е смешно.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Потърси проблема първо в себе си,после в момчетата,с които ходиш.Не знам на колко си години,за да си имала вече 17 гаджета,но и времето ти за сериозна връзка ще дойде.Няма да ти се размине.![]()
Надеждата умира последна!!!
А госпожицата на колко е?
Аз лично не съм много "За" такава серийна моногамия.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И каква е била най-честата причина да късаш с тях?Може би проблема си е в теб..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Вие пък какво и се връзвате ..
Детето нямало какво да прави и си флууди ..
курвииии баща ви е пиян![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Добре казано!Първоначално написано от halino0r
![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Първоначално написано от napalm
![]()
![]()
Умно
![]()
ХахаПървоначално написано от napalm
Тъъъъъъп.Не си се целувал,а и не си девсвен
Трябва даи направо прегорял,че да се чукаш преди да се целуваш
Тъпо парче.Ако не го беше казал това нямаше да ти се смея
![]()
абе моми4е кво се оплакваш аз не сам ходила с никои от 2 месеца .. така ми е по добре макар 4е понякога имам нужда от мом4е до себе си ... но за секс ... простъ малко нежност![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Еми мила явно не ти е в природатане се тормози много много
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не си намерила подходящото момче, спокойно не е важно колко са момчетата, важното е да знаеш какво търсиш и да не си се отдавала на всичките
Иначе проблем с това колко сте ходили, не виждам![]()
бахти и бройкаджиите има тука бе еййййй![]()
![]()
![]()
Почивка ти трябваПОЧИВКА
ПОЧИВКА
ПОЧИВКА!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами и аз не съм ходила с никой повече от две седмици и то е защото в тея които съм ходила няма тва което търся само с един бях 8 месеца ама то не се брои зо ходене щото не бяхме в един град