- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм ходила с никого повече от 2седмици
aПървоначално написано от ceko_potter
ai stiga kyrve ne e kazala 4e spi s vseki ottqh nali
Цели 2 седмици??????Лелееее ужас...горкичката,просто не знам как не си се самоубила досегаСигурна ли си,че си имала само 17,а не 117 например
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Аз също съм така,не се задържам с някой много време,но в това според мене няма нищо лошо,прсто един и същи човек ти омръзва и търсиш разнообразие....![]()
omg 4oveka se kazva "edguy" 6to vs re6ihte 4e e momi4e?![]()
Първоначално написано от Riot
ами не знам на колко години си, ако си все още малка е нормално ... смисъл ти може би броиш и хората , с които просто си се забивала, за гаджета.. не знам... но като попораснеш и на теб ще ти дойде до главата, че е по-добре да си само с един...подходящият.. Пък и ще го намериш 100% .... всеки го намира... рано или късно..
Моето гадже преди беше така да се каже, плейбоя в неговия град...най-дългата му връзка беше 1 месец... но с мен вече е 3 годиниПросто човек като усети, че товае точния човек,остава с него ...
Много хора не ми вярват, но е така!Така, че спокойно си живей!
em,kvo ot tva,4e pove4e ot 2 sed ne si hodila s nqkoi,pak i 17 gadgeta?pak sa mnogo,a avtorkata na kolko si godini?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!