ако нямам време с бръснач, ако имам или с кола или депелтуар![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
На мен пък с епилатора ми е супер айляк и на мишниците,краката,триъгълн ика,ръцете,коремчето и т.нИ ако е добра марката държи повече време кожата гладка,а и като свикне човек първите няколко пъти после усеща само приятен масаж![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ползвам епилатор и съм доволна,изобщо не ме боли само малко щипе.Не мисля ,че това може да се нарече болка,има далеч по-болезнени неща в живота.Темата е за другия раздела иначе бръсненето е най-лошия вариант,аз използвам бръснача само за интимните части,там вече мисля че с епилатор болката би била непоносима
![]()
само с епилатор. До сега не съм пробвала с кола маска. Вие в домашни условия ли я ползвате?
Аз използвам кола маска и бръснене. Колата маска я ползвам в домашни условия понеже си имам машинка за загряване и имаме връзка с дистрибутори които могат да ни я доставят и такаЕпилатор използвам когато имам много малко косъмчета някъде независимо къде за да не използвам колата за 3-4 косъма :Р
СЪС ДЕПИЛАТОРА ТЕ Е ЗАБОЛЯЛОПървоначално написано от rihanna344
ами кв0 ше кажеш т0гава за епилатора..тва е кремче простоо мажи се и след 10-15 минути се маха с шпатулка .. много е приятно иии наистина мирише ужасно
![]()
ами аз си бръсна мишниците триъгълника ии от време на време краката .. иначе попр краката с епилатор..ама мн ме боли![]()
![]()
Първоначално написано от rihanna344
добремм съжалявам грешно съм разбрала :P
Кола маска
Аз се епилирам . Първите 2-3 пъти ме болеше много, но после свикнах. Това за мен е най-доброто решение. Една моя приятелка ги бръсне и веднъж опита с епилатор...... Сълзи потекоха от очите й. Никога не трябва да се свиква с бръсненето, защото после опиташ ли с епилатор умираш!!!
аз по принцип използвам депилиращ крем когато бързам, но когато имам време (рядкоо) използвам самобръсначка...
Аз се епилирах за първи път днес ... и честно да ви кажа изобщо не ме болеше , епилаторът ми не е кой знае колко стар някъде пред 2005 е купен .. аз съм на 11 и половина ...малко ми е рано но бях като горилаТрай бабо за хубост ..