- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да направя нещо като изледване...
Заглеждам се по високи момичета с големи гърди, тънка талия и секси поглед...
лицетотялото и..
![]()
Не би трябвало да се притесняваш след като разполагаш с такива в наличностПървоначално написано от vesinka91
И ако се притесняваше нямаше да ги изкарваш на показ по улиците като ходиш![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
тая коса за цвят ли я казахте или има значение..в смисъл не вярвам изобщо да й обръщате вниманиетака де, не говоря за някоя плешива, ми принципно...к'во толкова в косата може да ви впечатли
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
хуйПървоначално написано от BlindedAngel
Не знам мъжете какво са имали предвид но косата е супер важна за мен. Харесвам момичета с дълга, много гъста коса. За цвят харесвам черно и като мойта - тъмно руса.Първоначално написано от Elaine
нямам цици ----> нямам шанс![]()
![]()
![]()
someone else...
Ми да и аз така.Първоначално написано от Ivalinka
![]()
Ми аз имам, ама пак нямам шансMartyParty
МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:30 pm Заглавие:
Ivalinka написа:
нямам цици ----> нямам шанс Very Happy Very Happy Very Happy
Ми да и аз така. Sad
Не разбрах какво иЗледваш ? Всеки се заглежда по тялото, логично
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Излъчването и погледа. Да не е някоя яко гърдеста мадама. Имам си одеало и нямам нужда като легна върху едната да се завия с другата. По-фините мадами са по-секси. :P
Ако видя на улицата момче, от което не мога да отлепя очи това ше е, защото мн ще ме е впечатлило с външността си![]()
Аз нямам претенцииПървоначално написано от MartyParty
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Най вероятно защото е секси,чаровна и 100% тряя да е мой типИначе не може д ами задържи погледа...
предлагам да си основем клубМи да и аз така.![]()
someone else...
Тяло,коса,очи,лак,нокти,уст и,уши,нос(гърло).Само да е слаба,да има някакви гърди и да е много лъчезарна
![]()