- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как да кръстя кучето?
Моля ви кажете!Утре ще ми донесат женска средноазиатска овчарка.Искам да я кръстя с някакво супер яко име.Името трябва да започва с р.Моля ви?
Роро, Роузи, Рита...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Радко бих го кръстила.
Чопър![]()
;]
Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Шаро или Балкан![]()
П.П.: Не ми пука, че е женско!
Бих си кръстила кучето текила![]()
Рустислава![]()
Рошлйо ... Райка
![]()
Be Happy Be Model !!
това много ми допадаПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Амокси![]()
...
Роли :P
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
зависипреди като исках да ми купуват куче исках да си го кръстя Тара ! но се оказа че няма да си имам
Джилда - името е странно но също много ми харесва (приятели имаха една немска овчарка която се казваше така и много я обичах)Надявам се да съм ти помогнала
![]()
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
По принцип не е хубаво в името му да има р,защото съдържанието на твърди съгласни в името го прави по-трудно за запомняне.А и защо точно р? Има много хубави имена без да започват с р. например Лайка,така викат на хъскитата в Сибир,макар,че твоето не е хъски.
Има и др като Аляска.Защо не го кръстиш на държава или щат или нещо такова,което не е създадено за Куче.Много готино стои.Например аз ако си и мам куче бих искала да го кръстя Джак Даниелс или Джони Уокър,ако е женско Аляска,Джърси или Торонто(това е малко унисекс).
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Рая![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
На мен много ми допадат имената Руфъс и Аксел и двете са мъжки, но идеята ми е, че не върви САО да се казва Джинка, Джеси или нещо лигаво като за чихи. Това е сериозно куче, измисли му и сериозно име.
п.п. на киноложката в Пловдив с очите си видях млад шампион, порода Бок, който се казваше Мутреса.![]()
Рутка![]()
Пенделсон
Рапон, Разпутин (голема работа, че е женско)
Точно обратното. Трябва да има "р" и точно затова 60% от кучетата носят име, съдържащо тази буква. Моята е женска и започва с "Р", но не ми харесва името, купихме от от професионалисти, които ходят и по изложби и тн и се казваше Раф, което за мен е мъжко име.Но вече беше на 5 месеца и стана Рафаела.
И Рафи на галено.
Майка й се казва Езера.
Едно съседско се казва Арена![]()
Сещам се за мъжки, но за женски нещо, не...![]()
хаха котката ми се казва Vans
Gondar
Tinker
Mortred
Drow
Balanar
Anub'arak
Enchantress
Rikimaru
Yurnero
Nortrom
Ogre