.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Ще го загубя заради едната свирка...

Значи... Принципно не пиша по такива форуми, защото не се надявам на помощ, но... Мисля че само тук мога да кажа точно какво ми се случи, без да ми се присмиват или да ме помислят за луда. Историята е малко странна...
    Гаджето ми ме мисли са отрепка, задето не му духах кура с дребни петна лайно, останали от вчерашната му среща с другото му гадже... Дойде в нас, понатискахме се... Всичко беше наред. Не го бях виждала отдавна, а много го обичам, и исках да направя нещо приятно за него. Съблякох го, събух го и... Те бяха там! Малки кафяви парченца! Като го попитах откъде са и той ми каза, че са от другото момиче... Просто не можах да го налапам... Не можах... И сега се проклинам, защото той май ми се разсърди!...
    Да, това е. Смейте се сега, не ме интересува. Обичам го, искам да му е приятно с мен. Искам да правя саможертви за него, но... не можах да преглътна това...
    Сега се чувствам отвратително, че не успях да го зарадвам. Мисля, че ще ме зареже. Не зная какво да правя... Какво бихте ме посъветвали вие. Някой с подобен проблем?

P.S. Абсолютно съм сериозна. Знам, че сигурно ми се присмивате, но... Съм свикнала да не ми обръщат внимание и да не ме взимат насериозно.

Господи... Ти луда ли си, да му го лапнеш с тези... екстременти върху него... Добре си постъпила, че си отказала. Освен това се вижда с друго момиче... Остави го, той е пълен тъпанар!!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Нокй няма да ти се смее,че не си му духала ,а защото знаеш ,че се чука с други и ходиш с него!

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: Ще го загубя заради едната свирка...

Цитирай Първоначално написано от slatka_malka
    не можах да преглътна това...

...буквално .

екстременти
    ... егати готината думичка .

Вече кви неща измисляте ^^.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Съжалявам,че ще тръгна може би с нападки но са нужни..Как може да позволяваш да се отнасят с теб по този начин,да те мисли и третира като отрепка,освен всичко да спи и с друго момиче..Отново извинявай но с любовта си към него в която ни обеждаваш само излиза,че си глупава и наивна,и се оставяш да те тъпчат.Вземи се в ръце и му бий шута на този тъпунгер!

Нищо не съм измислила, просто използвам по-културна дума, да речем.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Чакай... гаджето ти спи с други и ти го търпиш ?! Я не дръж на ниво много ясно че няма да му духаш това което си щяла да направиш той си го е намерил другаде!

правилно ли разбрах? той къпе ли се? не се оставяй да те тъпче так бе момиче. бий му шута и си намери друг който да държи наистина на теб

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Това е отвратителноооо!

ОМГ ти си постъпила както трябва спокс ,а за да постъпиш още по-добре-ЗАЕБАЙ ГО той те тъпче и те подигравааа очи нямаш ли ве
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от kotence_91
    Това е отвратителноооо!
    Мда .. определено .. Защо въобще го търпиш още?! .. Колкото и да го "обичаш", както сама казваш ...........
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на Sarabi
    Защо според мен е супер брутална ебавка ?
    Кой ще чука няква крава в задника без презерватив и после няа да си измие чепа ?
    Пък и да си признае... егати сладура .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    не не не не не .... най - интересното е ,че той 2 дена стои с такива неща по хуя си
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    не не не не не .... най - интересното е ,че той 2 дена стои с такива неща по хуя си
    Мръсник !! .. Не го е срам !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Зарежи го по най-отвратителния и унизителен начин!

WTF?!!! В началото си мислех, че не съм прочела както трябва, ама явно наистина има и друга.. Тцтцтц. Момиче, махни се от тоя гадняр докато можеш. Не стига, че явно не се мие и ходи с друга (други) и даже се съpди че не му духаш! OMG! Разкарай го този..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Господи... Ти луда ли си, да му го лапнеш с тези... екстременти върху него... Добре си постъпила, че си отказала. Освен това се вижда с друго момиче... Остави го, той е пълен тъпанар!!!
    +1 ..... mislq 4e opredeleno trqbva da go zareje6 dori i da si vnu6ava6 4e go obi4a6. Pravi go s druga i nqma ni nai malka li4na higiena..... ujasno e ....
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Град
    botevgrad
    и аз не разбирам първо той според мен е нечистоплътен за да седят тези нещица там а и наистина как може да се унижаваш така като знаеш че спис друга я гозарежи не си заслужава да го обичаш!!!

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)

Re: Ще го загубя заради едната свирка...

Цитирай Първоначално написано от slatka_malka
    Значи... Принципно не пиша по такива форуми, защото не се надявам на помощ, но... Мисля че само тук мога да кажа точно какво ми се случи, без да ми се присмиват или да ме помислят за луда. Историята е малко странна...
    Гаджето ми ме мисли са отрепка, задето не му духах кура с дребни петна лайно, останали от вчерашната му среща с другото му гадже... Дойде в нас, понатискахме се... Всичко беше наред. Не го бях виждала отдавна, а много го обичам, и исках да направя нещо приятно за него. Съблякох го, събух го и... Те бяха там! Малки кафяви парченца! Като го попитах откъде са и той ми каза, че са от другото момиче... Просто не можах да го налапам... Не можах... И сега се проклинам, защото той май ми се разсърди!...
    Да, това е. Смейте се сега, не ме интересува. Обичам го, искам да му е приятно с мен. Искам да правя саможертви за него, но... не можах да преглътна това...
    Сега се чувствам отвратително, че не успях да го зарадвам. Мисля, че ще ме зареже. Не зная какво да правя... Какво бихте ме посъветвали вие. Някой с подобен проблем?

P.S. Абсолютно съм сериозна. Знам, че сигурно ми се присмивате, но... Съм свикнала да не ми обръщат внимание и да не ме взимат насериозно.
    Бих те посъветвала да не правиш такива "саможертви" за тоя и как някой ще ти обръща внимение, като постъпваш глупаво и си зле

Супер фен
    Град
    Панацея
    ак0 му беше духала, щеше да си от най-д0лните същества на тая планета
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Варна
    Това е тема базик,нали

А ако не е....ти просто.не,не,не..да знаеш,че се среща с друга и да искаш..ти остави лайното,погледни докъде си стигнала,заради едно момче!

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Тоя не се ли къпе...

Басирам се ,че ти си некво наивно и просто хлапе , а ония е некъв на 25-6 дето само те ебе а ти с цялата си простотия си готова на всичко ..... Смея се на такива . Земи се стегни и помисли малко или вари се фърли от някаде .....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от OoOpS!!!
    +1 ..... mislq 4e opredeleno trqbva da go zareje6 dori i da si vnu6ava6 4e go obi4a6. Pravi go s druga i nqma ni nai malka li4na higiena..... ujasno e ....
    +2 Зарежи го! Малеее ,щях да го спукам от бой! Пфф викаш ,че го обичаш?Така ли трябва да се ,,обичат '' днешните момичета ,да ги тъпчеш?Пфф зарежи го майка му и нещастна (тя жената си е супер (надявам се ) ,ама тоз е ебахти боклука) !

П.П. АКо имаш Гордостта и достойнството би го зарязала!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    +1 Момиче не си добре ... Ако искаш да имаш приятел на който ядеш лайната на любовницата си .. Начи си пълен леш
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си