.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Депресарски истории...

Моя проблем.. оф, знам, че не е болка за умиране, но просто се чувствам супер зле и страшно се депресирвам.И затова ми се ще просто да споделя. Аз не съм някоя разглезена богаташка дъщеричка или нещо от тоя сорт... обаче ми е адски трудно да си харесам някой... просто никой не отговаря на представите ми за момче-мечта.По принцип не си поставям някви такива рамки от рода на "трябва да е с еди-какви си очи , коса и прочие",но за да ми хареса някой трябва адски много да ме впечатли.Не само по външност, но и като цялостно излъчване.Работата е там, че аз явно не съм от най-впечатлителните, на моменти имам чувството , че никой не ме забелязва...Знам,че имам недостатъци и това допълнително ме измъчва... Както и да е, идва един "прекрасен" ден, в който аз виждам един невероятен пич... А той самия знае, че е невероятен...Най-малкото поради многото си "фенки"... И всъщност си има приятелка...много красива приятелка... А мене - сигурно не ме забелязва въобще...По едно време уж правеше разни намеци, но беше в кръга на шегата.А на мене сега ми е толкова тъпо и толкова страдам за него - не знам дали е каприз или не, но е факт, че той е един от малкото, които са ми хващали окото... не е от онея мазните фешъни с гейските прически (нищо лично, просто ми изглеждат абсурдно)... изглежда си много стилен и поддържан...пък и всички ми говорят разни хубави неща за него... Както и да е.Извинявам се, че ви занимавам с моите глупости... просто ми се споделяше...

проблемът ти е че не вярваш в себе си.и спри да гледаш излъчването да трябва да те впечатли но понякога точно този за когото си смятала че не е по твоят вкус може да се окаже твоето момче
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    In Devil's Castle
    пък и всички ми говорят разни хубави неща за него...

на тези не им вярвай..и при мен същата работа,влюбих се,а "добричкото момче" много сладко ме изигра
    особено ако някои познати ти го говорят това,пък и приятели да са все тая...ако не го познаваш не си изграждай илюзорна представа за него
    someone else...

Град
    Велико Търново
    vseki si ima nedostataci,no na mom4e ne vqrvai! tova,4e se e 6eguval s teb moje bi zna4i 4e te ima za priqtelka,no ako naistina go haresva6 trqbva da razbere6 kakvo sas sigurnost 4uvstva.
    Руса кукличка

спокойно и аз съм така.може би прекалено много се влияеш от мнението на хората. замисли се ако нямаше толкова много "фенки" и ако не ти говореха само хубави неща за него щеше ли да го харесаш

Град
    Targovishte
    zna4i po tvoq problem az kato 4etoh istoriqta ti i se seshtam za edna moq priqtelka koqto e prekrasna be vob6te strahotna macka no si nqma gadje ve4e 2 god zashtoto nemoje da nameri nqkoi koito da otgovarq na visokite i iziskvaniq i 6te te posavetvam syshtoto koeto i neq kolkoto i da e trudno zapo4ni da tyrsish krasivoto i v po obiknovennite i moje bi ne 4ak tolkova krasivite mom4eta i shte se izumish kakvo 6te vidish dori moje da otkriesh golqmata si lubov v nqkoe savsem obiknovenno i ne 4ak tolkova idealno mom4e
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Vij sega...idealni hora nqma po tozi svqt nqma i da ima !!!Vseki si ima nedostatuci,nikoi ne e perfekten ina4e nqma6e da sme hora,ako bqhme perfect!!Tova go kazah i na biv6iq si ,koito mi kaza 4e go draznqt opredeleni malki nedostatuci v men...emi ne sme perfektni,nito toi ,nito ti ,nito az...Za tova nau4i se da gleda6 nai-hubavoto u edin 4ovek,koeto imenno te vpe4atlqva i ne gledai n a vun6en vid su6to da e perfekten,za6toto nedostatuci vinagi ima,kakvo vutre taka i vun6no!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Dreamland Varna
    Еми то такива момчета всички ги харесват бе лапетийо.

Вземи си осъзнай малко префърцунените си изисквания и няма да имаш проблем.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Оставяй го и си пази вените.Ще ти трябват.

И защо винаги гоните най-очебийното?Оплаквате се, че не ви забелязват, а вие не забелязвате другите, пффф

Голям фен Аватара на Remini

...

Еми шанс...или ще чакаш той да скъса с приятелката си или ще си търсиш друг ПРИНЦ.

И още нещо-Вдигай летвата според твоите възможности
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Туй е щот не си ме видяла мене.... то излъчване, скесапил,красота, акъл от сичкото имам по много.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Туй е щот не си ме видяла мене.... то излъчване, скесапил,красота, акъл от сичкото имам по много.
    тц тц... чак мен ме заинтригува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си