.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Така наречените курви!

Амм да си призная не посещавам често форуми но какво забелязвам тук..."той ме заряза заради една курва" "тя е курва но вс момчета я искат" или иначе казано наричате курви всички момичета който са имали много момчета (под имали имам предвид излизали целували но не секс) когато вие видите някое от вапросните курви с най готиното момче в диското те непременно са спали и непременно са курви.Когато видите момиче с многоооо къса пола късо потниче висок ток,грим и супер прическа значи тя става курва а? Когато видите в дискотеката момиче което има много приятели от мъжки род...ПРИЯТЕЛИ с който си казват кво става ..как е...и само толкова тя пак е курва.Попаднах на теми на които споделяте че дадено момче ви в зарязало заради курва която била 87549867986 пъти по грозна от вас и всички отговори на темата са че е с нея защото е лесна защото иска да я ебе и т.н. че хубавите ябълки ги ядат прасетата хахахахахах искате ли сега да ви кажа 1 проста истина за живота???Сигурна съм че искате.....Горепосочените хора са КОМПЛЕКСАРИ отчаяни от живота...а въпросните курви са хората който си прекарват живота добре...защо да не обличат къси поли..имат хубави тела ...трябва да ги покажат.Вашите момчета са ви зарязали заради тях дааааааа защото са желани,известни,красиви,се сапилни и прочие.Защо "курвите" трябва да се саобразяват че на няква гъза и е голям и не иска да се облича предизвикателно хаха На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин...и от каде сте сигурни че щом някои си те изпрати или закара до вкъщи или си с някои на кафе значи непременно сте правили секс....Е признавам има и истински курви...такива които спят с много момчета е да те наистина са курви.Но защо вие завистливи момичета трябва да лепвате курва на всяко красиво момиче???? "Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите...И още нещо абсолутно всички момичета които съм обидила по горе те това си го знаят...защото има една истина от живота...а именно ВСЕКИ ВСИЧКО СИ ЗНАЕ! може привидно д ане си го показва но вечер вс като си легнат остават сами със себе си...и тогава вс маски се свалят.Сега ще почнат коментари от някви емота метали и т.н. или пртосто грозни момичета които да ме обиждат и да ми опровергават думите....но те всички си знаят какви са.... това е истинАТА...
    Аз мога!

ха!! защитаваш курвите да не си и ти такава да съгласна съм че много момичета казваме тя е курва кучка и такива хубави думички за описанието на въпросната мадама ама 90% от момичетата в моето малко градче са курви.защо да си не мисля че 90% от цяла БГ са такива?и да кажа не съм емо и по добре и грозна не съм (колко скромно) ма съм па метълче ии просто се очудих защо ги защитаваш.май на теб ти викат (спокойно всеки има такъв период въпросът е да остане момент а не докажеш истината...)
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Истината е, че и ти си заблудена колкото и останалите...едно ще кажа винаги е имало 2 вида хора...и тези 2 вида са се мразели и за желали изчезването на другите...пример бели-черни;Америка-Русия; фешънки-метълки и куп подобни както е в случая...готини мацки смятани за курви и други мацки които не се радват на толкова голямо внимание и се мъчат да наваксат на характер но в един момент им избива чивията и почват да плюят другите следва ответна реакция и води до "война" истината е че в реалния свят правилното зависи от гледната точка...тъй че в случая всеки има различка гледна точко и за всеки правилното и грешното е различно...темата е безсмислена до консенсус няма да се стигне, а до поредните нападки и опити за изтребление...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In Devil's Castle
    аз очевидно съм на ничия територия....тук е много приятно
    иначе съм от части съгласна с авторката на темата,защото има такива случаи,които съм засичала
    someone else...

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Така наречените курви!

Цитирай Първоначално написано от peytons
    Амм да си призная не посещавам често форуми но какво забелязвам тук..."той ме заряза заради една курва" "тя е курва но вс момчета я искат" или иначе казано наричате курви всички момичета който са имали много момчета (под имали имам предвид излизали целували но не секс) когато вие видите някое от вапросните курви с най готиното момче в диското те непременно са спали и непременно са курви.Когато видите момиче с многоооо къса пола късо потниче висок ток,грим и супер прическа значи тя става курва а? Когато видите в дискотеката момиче което има много приятели от мъжки род...ПРИЯТЕЛИ с който си казват кво става ..как е...и само толкова тя пак е курва.Попаднах на теми на които споделяте че дадено момче ви в зарязало заради курва която била 87549867986 пъти по грозна от вас и всички отговори на темата са че е с нея защото е лесна защото иска да я ебе и т.н. че хубавите ябълки ги ядат прасетата хахахахахах искате ли сега да ви кажа 1 проста истина за живота???Сигурна съм че искате.....Горепосочените хора са КОМПЛЕКСАРИ отчаяни от живота...а въпросните курви са хората който си прекарват живота добре...защо да не обличат къси поли..имат хубави тела ...трябва да ги покажат.Вашите момчета са ви зарязали заради тях дааааааа защото са желани,известни,красиви,се сапилни и прочие.Защо "курвите" трябва да се саобразяват че на няква гъза и е голям и не иска да се облича предизвикателно хаха На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин...и от каде сте сигурни че щом някои си те изпрати или закара до вкъщи или си с някои на кафе значи непременно сте правили секс....Е признавам има и истински курви...такива които спят с много момчета е да те наистина са курви.Но защо вие завистливи момичета трябва да лепвате курва на всяко красиво момиче???? "Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите...И още нещо абсолутно всички момичета които съм обидила по горе те това си го знаят...защото има една истина от живота...а именно ВСЕКИ ВСИЧКО СИ ЗНАЕ! може привидно д ане си го показва но вечер вс като си легнат остават сами със себе си...и тогава вс маски се свалят.Сега ще почнат коментари от някви емота метали и т.н. или пртосто грозни момичета които да ме обиждат и да ми опровергават думите....но те всички си знаят какви са.... това е истинАТА...
    Скъпа,виждам,че мислиш по-разкрепостено,погледни ако искаш темата ми "Всички красиви момичета,които не съм имал",прочети и ще се радвам да драснеш някой коментар.Мисля,че има доста общи неща и истини между моята и твоята тема.Може и коментар на ЛС да ми драснеш,интересно ми е да видя какво мислиш просто
    Горе-долу съм 100% съгласен с написаното от теб,най-вече за това,че едно грозно момиче не е по-добро от една "курва".Просто става въпрос за комплекси,за възможности,става въпрос за елит и утайки.Аз като млад пич ми харесва да съм в елита и не мисля да излизам от там.Съответно постоянно излизам с "курви",зарязах приятелката си(по нейна вина),тя също се оказа "курва",само,че не е така красива като другите,нито по добра,само ме дразнеше повече Не я зарязах защото има 5 косъма на ръцете,нито защото дупето и не е като детско барабанче,зарязах я,защото се подигра с любовта ми,държеше се гадно и курвенски,защото ако подадеш на някой пръст,той ти отхапва ръката.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Пак старата тема-курвите били готини,а пък другите им викали така,защото завиждали...Абе хора не можете ли да си гледате собствения живот??Защо трябва да се гледат другите и да им се завижда за нещо..?А и тези с полите тип ,,Голям колан" и потник тип ,,Дали абсолютно всичко се вижда или съм много облечена" и да не са курви,си го търсят...Щом се обличаш така значи си търсиш някой богаташко да ти го начука за някоя дрешка...Но...на кой му пука?На мен поне не!Живея си собствения живот и си гледам него

Ааааааааааааа не отказвам се той бил млад пич от елита....апффффф брат ако те срещна някъде съм сигурен че ще ти се хиля поне 30минс в лицето...

А темата верно почва да става банална има поне още 20 подобни които са с над 20 страници...

Lupus in fabula

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ааааааааааааа не отказвам се той бил млад пич от елита....апффффф брат ако те срещна някъде съм сигурен че ще ти се хиля поне 30минс в лицето...

А темата верно почва да става банална има поне още 20 подобни които са с над 20 страници...
    Блажени са вярващите Ти защо си така наивен,да не кажа друга дума,да си мислиш,че в реалността ги говоря такива простотии?Там е достатъчно външния ми вид да говори,няма смисъл да говоря простотии,а дори и да говоря,не би имал смелостта да се смееш.Няма да ти обяснявам защо,приеми го на доверие
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Пак старата тема-курвите били готини,а пък другите им викали така,защото завиждали...Абе хора не можете ли да си гледате собствения живот??Защо трябва да се гледат другите и да им се завижда за нещо..?А и тези с полите тип ,,Голям колан" и потник тип ,,Дали абсолютно всичко се вижда или съм много облечена" и да не са курви,си го търсят...Щом се обличаш така значи си търсиш някой богаташко да ти го начука за някоя дрешка...Но...на кой му пука?На мен поне не!Живея си собствения живот и си гледам него
    дам, наистина много правилно. Повечето наистина си го търсят. А не знам какво толкова и се дразните на момичето с темата дето гаджето и я зарязало заради "курва" в смисъл аз бих била много ядосана, ако гаджето ми ме зареже заради друга, и в яростта си ще започвам да я обиждам, че е курва и тем подобни, дори и да е свястно момиче. Просто думите и са продиктувани от ревност, тъга и отчаяние.

Брат като видя корицата на ДВД-то в видеотеката може и да ме изкефи ама филма да е пълна боза. Надявам се схващаш асоциацията...и повярвай ми аз смея всичко...и като казвам всичко имам предвид всичко...тъй че моля ти се не се прави на мутра и бияч...нит ме плашиш нито можеш да ме уплашиш някак....

Lupus in fabula

Град
    Брат като видя корицата на ДВД-то в видеотеката може и да ме изкефи ама филма да е пълна боза. Надявам се схващаш асоциацията...и повярвай ми аз смея всичко...и като казвам всичко имам предвид всичко...тъй че моля ти се не се прави на мутра и бияч...нит ме плашиш нито можеш да ме уплашиш някак....
    Не се и опитвам да те плаша,аз съм си аз и вярвам в себе си,не претендирам да съм някакъв.Работа е на хората,които ме познават да преценят що за човек съм

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от vamp

Блажени са вярващите Ти защо си така наивен,да не кажа друга дума,да си мислиш,че в реалността ги говоря такива простотии?Там е достатъчно външния ми вид да говори,няма смисъл да говоря простотии,а дори и да говоря,не би имал смелостта да се смееш.Няма да ти обяснявам защо,приеми го на доверие

1-во кажи си др-та дума ама глей да не ме ядосаш !!!!!
    2-ро кат в реалността не говориш такива неща .. => ти мязаш на двули4ник бе копеле
    3-то повярваи ми ще ти се смее !!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Аз ти предлагам следното правя го тук а не на ЛС за да е публично...да да спрем да се дъвкаме...щот 1во само спамим 2ро нема си решим спора аз вярвам в мойто ти в твойто...въпрос на гледна точка...до ся си пестих репликите ама ако продължим нема да е в тоя дух...кфо предлагам просто да не си четем мненията...

Lupus in fabula

офф ама сигурна бях че така ще реагирате че на мене ми викали такааа....неееее ще ви кажа...обичам късите поли защото си харесвам тялото излизала сам точно с 43 момчета целувала съм се с 23 и сам спала само с 1...... хаааааа..курва ли съм? и изобщо нямам за цел да се карам с хората от другата страна....напротив ядосаха ме коментарите че като си хубава си курва...моляяя ви.....
    MonSitY казва че в нейния град 90% са курви и от там слага целия свят под общ знаменател даа обаче ти видяла ли си че се ебат с всеки срещнат....както заказах това че се даржиш по разкрепостено не значи че си курваа...давам мене за пример......излизала съм с цял отбор и още мн момчета и се дразня защото и аз живея в малък град и тук почти вс момичета ме мразят...да ама момчетата и хората който ме познават знаят що за човек съм....А момичетата който са на моето ниво в смисал и те са имали вс момчета който са искали не се замимават с селски истории и не говорят постоянно за мене просто си живеят животааа....аз също съм така не мразя никой не се дразна от изказванията че щом си готина или готин значи си курва...а и още нещо се сетих.Когато момичето е готино не толкова привлекателните я наричат курва а когато 1 мом1е е готино (в смисал облича се с супер дрешки не е комплексар носи розови блузи...големи очила и т.н. и) момчетата почват да му викат че е педерас...аз имам приятел на който баща му е супер влиятелен човек в града облича се готино но вс други момчета с които сам излизала и са под 18 казват че е педерас ...казвам под 18 щото тия над 18 си знаят цената и няя да тръгнат да обиждат хората
    Аз мога!

Re: Така наречените курви!

Цитирай Първоначално написано от peytons
    съгласен съм....
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    много сте ми забавни как се карате
    а по темата-има всякакви момичета и добри,и лоши,и курви,и такива,които не са курви.но защо просто не ги оставете на мира?
    това,че мен не са ме зарязвали,заради друго момиче-значи че съм курва ли?Това,че компанията ми е 99% само от момчета-курва ли ме прави?
    Това,че не обичам да нося поли-тъпачка ли ме прави?
    задайте си малко въпроси,спрете да слагате всички под общ знаменател.
    не съм копирала и няма да копирам мнение,на който и да е от коментарите по темата,защото тук ще стане войната на световете
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Point of view...nothin` else...спорети си колкот щете казах прав няма да има...

Lupus in fabula

Град
    София
    пфффффффффффффффффф
    фффффффффффф
    ффффффффф
    фффф мн ги разбирате сички ве fucktards
    BULLSHITS !!!

Point of view...nothin` else...спорети си колкот щете казах прав няма да има...
    +1

Ха, това за прасетата май аз го написах... Ама не съм написала, че "прасетата" са к*рвите, така че не виждам общото! Може някое момиче да е грозна и тъпа да и е курва, може да е красива и да не е. Whatever, права си за много неща, аз нося къси поли и т.н, мога да кажа, че се харесвам, но нима и аз съм комплексарка, ако кажа истината за някоя каква е? И, да, има много момичета, които са обиждани от други, които не притежават техните достойнства и това е гадно - чиста завист. Това с колко си злизала не е критерий каква си! Ето ти си излизала с 43, а си спала с 1, за какво повече да си говорим И аз се дразня от изказвания от зле прикрита злоба... някои хора лепват етикета "к*рва" на куцо и сакато, стига, бе, сами се излагате!
    Просто всеки си живее живота както му хареса, за това подобни квалификации са напълно излшни!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Истината е, че и ти си заблудена колкото и останалите...едно ще кажа винаги е имало 2 вида хора...и тези 2 вида са се мразели и за желали изчезването на другите...пример бели-черни;Америка-Русия; фешънки-метълки и куп подобни както е в случая...готини мацки смятани за курви и други мацки които не се радват на толкова голямо внимание и се мъчат да наваксат на характер но в един момент им избива чивията и почват да плюят другите следва ответна реакция и води до "война" истината е че в реалния свят правилното зависи от гледната точка...тъй че в случая всеки има различка гледна точко и за всеки правилното и грешното е различно...темата е безсмислена до консенсус няма да се стигне, а до поредните нападки и опити за изтребление...
    +1. Τова,че някой е емо или метъл,не го прави грозен,комплексар и т.н.И защо авторката си мисли,че непременно всички наричат ''курви'' момичета,без да имат причина да го направят.Да,вярно,за някои,си права.Но наистина има леки момичета,които се стремят да развалят живота на тези,които просто живеят и искат да са щастливи,и не харесват фешън стила.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    in the rock city (rock)

Евала !+1
    Go fix yourself !

Авторът е неграмотен.

На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин
    Това беше... а, ама естествено - тъпо.

Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите
    Не бе, виж сега, те сами си развялят живота, разбираш ли ме ? Явно ти си мислиш, че казваш нещо невероято, но действителността е друга. Животът не е дискотека, скъпа. Също, не е и хиляди дрехи, които са купени от родителете ти.
    Няма да влизам в подробности, а сега, моля затрий си тъпия коментар.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PoPPy
    Авторът е неграмотен.

На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин
    Това беше... а, ама естествено - тъпо.

Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите
    Не бе, виж сега, те сами си развялят живота, разбираш ли ме ? Явно ти си мислиш, че казваш нещо невероято, но действителността е друга. Животът не е дискотека, скъпа. Също, не е и хиляди дрехи, които са купени от родителете ти.
    Няма да влизам в подробности, а сега, моля затрий си тъпия коментар.
    е тфа е да бара меча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си