- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 200 километра!
намерих момчето на мечтите си....но подяволите той е на 200 километра от мен...и двамата мн си падаме един по друг но просто...кажете ми може ли според вас да съще ствува връзка между нас?
зависи от много неща,напримвр от това на колко години сте и до каква степен сте зависими от родителите си.зашото ако то можеш да ходиш при него и тои да идва при теб-няма проблем но в противен случаи мисля че няма да се получи...
зависи....на колко сте...щот ако сте по големи може да измислите нещо да скъсите растоянието
Първоначално написано от haterkata
Моят е на 2500 близо. Струва си да опитате според мен.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
az sym si nameril nqkolko princeski si4kite mejdu 20 i 200 km
не..определено сме зависиме от родителите си...това ме и притеснява![]()
еми мила това вече е голяма пречка :S .какво да те посъветвам...ако наистина искаш да опиташ с това момче поговори с ваще и им сподели какво чувсташ и в какво положение се намираш,сиг съм че ще те разберат и може дори заедно да ходите в неговия град за да се вождате и обратното-тои да идва с техните.ако пък няма такава възможност-съжалявам но...по-добре е да се откажеш още от сега когато не е толкова късно,защото после много ще страдаш.а между другато на колко години сте вие с него![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Животът е адът описан в Библията!
трудно,но ако се обичате и си вярвате няма да има проблеми .. а колкото до виждането не мисля че ще е проблем ..успех![]()
Шанс винаги има.
Бях с едно момче 6 месеца, 3 от който бяхме на 500км един от друг.
Ти реши дали можеш да поддържаш връзка от разстояние. Попринцип е възможно.
to e vuzmojo ama kakva vruzka 6te e tova.kakvo 6te se 4uvat po telefona,6te si pi6at po skype,tva ne e vruzka...Първоначално написано от Pliok0019
много ви благодарянамерихме начин да се виждаме без да има проблеми и сега ще видим на каде ще отидат нещата.мерси за подкрепата
![]()
Чесно да ти кажа аз съм против връзките от разстояние, ти си помисли!АЯ щом можете да се виждате значи проблема не е чак до там сложен!
ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ!!!![]()
щом и двамата се харесвате ще е трудно но защо пък да пречи?успех!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Толкова голямо разстояние това е невъзможна любов...няма да има добро развитие поне според мен, казвам го от личен опит
dano se razviqt dobre ne6tataПървоначално написано от haterkata
a kak namerihte na4in da se vijdate spodeli,ako iska6 de
![]()
Ееее ти па какво се оплакваш.Аз какво да кажа като винаги си харесвам някакви пичове от други градове.Значи..Силистра,Тър ново,Асеновград,Враца,Плов ив,Хасково(ооо там кви са яки) и кво беше още..забеавих...леле...аа Варна..А аз съм от София.
Та сега по темата...200 километра не са чак толкова много.С влака си за 2 часа.![]()
Начин винаги има. А щом сте намерили начин да се виждате, проблема е точно никакъв![]()
Според мен тази връзка ще просъществува дълго време...
Колкото по рядко се виждате толкова по-малко ще си омръзвате![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
А моето момче е на 150км. от мен. Т.е аз съм от София, той от Пловдив. Запознахме се преди едно година /на 16.06.07/ в интернет...писане, писане 2 месеца и след това се видяхме....Нещата потръгнаха......вече сме почти 10 месеца заедно, но се виждаме през 2-3 седмици. Зависи от обстоятелствата.
![]()
Защо и аз си мисля така?Първоначално написано от Remini
![]()