Здравейте, обръщам се към вас със следната молба - ще ви разкажа историята ми и моля дайте ми съвет. Значи, проблема е следния. Ходя с едно момиче вече повече от година и половина.... напоследък започна нещо да поохладнява към мен, това стана след едно нейно ходене в Румъния на някъв фестивал по народни танци... Като се върна започна да ме отбягва, да не иска да правим.... туй онуй.... И нещеш ли тази вечер реших да вляза в скайпа и .... какво да видя - изведнъж пред мен изкочи цяла кореспонденция с някъв Унгарец... говорят си там нещо за румъния, колко се обичат и тем подобни.... разговора им е от снощи.... явно след като тя хиляда пъти ми каза, че трябва да се прибере в 10, защото обещала на техните, пък и и се спяло... и след като и се спяло (дали с унгареца?) цяла нощ.... аз си мисля за нея, тя си казва със гадния полу шваб колко мног осе обичат, че не могат един без друг. Много ме заболя от това, до преди малко съм обикалял из града и се чудих кого да блъсна с колата помогнете ми да взема решение.... Много обичам това момиче, но не искам да ме прави на глупак. Давам всичко от себе си да се чувства като принцеса... Може ли и това да е довело до този проблем? Да се е повъзгордяла?