.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Обичам го...а той скъса с мен ;((

Значии,всичко стана вчера следобяд,и то по чат...
    Ходим от три месеца (с прекъсване от 2 седмици),и от няколко дни насам аз усетих че започвам да го обичам...но това е наистина,преди беше може би като привързаност.Аз го потърсих вчера и той ми каза че искал да сподели с мен нещо,и аз викам-добре кажи...
    Той каза че ме харесва и му е много приятно да бъде с мен като излизаме,дори когато бяхме разделени съм му липсвала много,но не могъл да отговори на моите чувства
    Хора,кажете ми това не би ли могло също да е любов,но той просто да не го усеща...аз съм на 15 и това е първия път,когато се влюбвам истински

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    v jivota ima i takiva momenti. Mislq,4e e postapil otgovorno kato ti e kazal tova.prosto bydi silna sled vreme shte go preodoleesh
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Спокойно, ще се оправиш. И такива неща се случват. Ще срещнеш друг
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Благодаря ви за подкрепата...може сега да казвам много изтъркана фраза,обаче старашно много ми липсва,а не знам дали някога ще успея да срещна някой съсъ същите качества...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Били сте само 3 месеца заедно, даже с прекъсване. На 15 си, недей да се тръшкаш толкова, че именно това е било "голямата, незаменима Любов". И не може да заявиш, че момчето не е осъзнавало, че това е Тя - то само ти е казало, че не изпитва "чак" такива чувства, защо трябва и ние да ти казваме, че това не може да е истинска любов? Най-малкото не е, защото не вярвам да идва за "3 месеца, с прекъсване". И защото на тази възраст мнооого трудно можеш да срещнеш човека, с когото е предопределено да се влюбите един в друг.

Не искам да съм груба, но това е истината. Аз съм го осъзнала, искам и някои други хора да го осъзнаят.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

О, толкова връзки и раздели ти предстоят... не си го слагай толкова на сърце.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Remini
    Не се привързвай толкова много към някой...
    Ще дойде и този момент и ще го разбереш,когато чувствата са споделени
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Аз просто ви споделям това,което чувствам,знам че е малко рано за да се влюбвам...ма май наистина се привързвам бързо

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    v jivota ima i takiva momenti. Mislq,4e e postapil otgovorno kato ti e kazal tova.prosto bydi silna sled vreme shte go preodoleesh
    Той й е казал,че я обича,а тя трябва да бъде силна и да го преодолее???
    Стига с тия колумбийски сериали бе,алоооууу силните жени
    Нито сте силни нито сте жени,недорасли хлапачки
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Той й е казал,че я обича,а тя трябва да бъде силна и да го преодолее???
    Стига с тия колумбийски сериали бе,алоооууу силните жени
    Нито сте силни нито сте жени,недорасли хлапачки
    Той не й е казвал изобщо, че я обича. Впрочем високомерието ти идва в повече, успокой се - не си Бог.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Щом е бил с теб само защото му е приятна компанията ти, значи е по-добре, че сте се разделили, защото истинската любов не се изразява само в това да ти е приятно с някого! На 15 си... Има много живот пред теб, така че не се притеснявай - ще срещнеш истинският!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен
    6ti mine

еми понякога любовта е несподелена...

Ха споко мацка..Аз съм точно като теб в точно такава ситуация..Приемаш решението мууу дори и да те боли...Просто няма смисъл да обичаш някой който не му пука за теб..Той ще съжалява след време така чеее :P Не се натъжавай за някъв ТЪПАКККК койтоо губи...Веднаж птичето каца на рамото..Ти го обичаш той не го осъзнава тогава той губи..друга няма да го обича спокиии

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Ха споко мацка..Аз съм точно като теб в точно такава ситуация..Приемаш решението мууу дори и да те боли...Просто няма смисъл да обичаш някой който не му пука за теб..Той ще съжалява след време така чеее :P Не се натъжавай за някъв ТЪПАКККК койтоо губи...Веднаж птичето каца на рамото..Ти го обичаш той не го осъзнава тогава той губи..друга няма да го обича спокиии
    Само едно не разбрах.. защо той да е тъпак? Всмисъл той просто й каза истината. Без да я лъже без нищо. Ако беше найстина тъпак щеше да си ходи още с нея, да я лъже да излиза с други и т.н. А по темата -> не те познавам, незнам дали са ти истински чувствата, но понякога когато не можеш да имаш някои почваш да си мислиш как го обичаш и т.н. Но все пак съжалявам. Ще се оправиш споко.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Моят съвет е да не го търсиш.Ако той усети,че има чувства и е сбъркал,сам ще те потърси,но ти не чакай.Просто си продължи напред.От личен опит го казвам.Загуба на време е да чакаш някой,който няма да се върне.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

10х на всичкиии, особено на betyrk i mechtaq_za _teb...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от amour4eto
    10х на всичкиии, особено на betyrk i mechtaq_za _teb...
    Няма проблем.Затова е форумът. Успех и не се отчайвай за такива неща.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Живота е суров понякога
    Времето ще те излекува и ще го преживееш

Супер фен Аватара на Sarabi
    То пък толква си и била влюбена...
    След две седмици пиши пак тука да видим колко ше ти дреме тогава.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Любовта при всеки идва след различно време.Спокойно ,ако сте още време заедно и той ще се влюби,няма страшно!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    О, толкова връзки и раздели ти предстоят... не си го слагай толкова на сърце.
    +1
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    От 1 страда е гадно... от друга не.. поне момчето е било честно с теб... а не да те залагва... и при 2-та варията ще ти е гадно защото пък ако ви беше продължила връзката... а той все още не може да "отговори на чуствата ти" едва ли ще е от най нежните и мили хора и ще ше само да те подтисква.... тка че дори да ти кажа "гледай напред живота продължата" едвали да ти дам някакъв кораж... и кой знае къв съвет... Не мисля че това ще ти оправи настроението в близката седмица-две ама все пак... горе главата
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    При мен беше подобно.Само време успя да ми помогне да го превъзмогна но дори сега 6 месеца след раздялата ни като го видя усещам че сърцето ми забива по-силно и по-силно.Тва е любовта-и щастие и тъга.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ni6to ne moje6 da napravi6 izvestno vreme 6te te boli 6te ti e gadno,no vsi4ko 6te otmine imai vqra...Uspeh mila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си