- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го...а той скъса с мен ;((
Значии,всичко стана вчера следобяд,и то по чат...
Ходим от три месеца (с прекъсване от 2 седмици),и от няколко дни насам аз усетих че започвам да го обичам...но това е наистина,преди беше може би като привързаност.Аз го потърсих вчера и той ми каза че искал да сподели с мен нещо,и аз викам-добре кажи...![]()
![]()
Той каза че ме харесва и му е много приятно да бъде с мен като излизаме,дори когато бяхме разделени съм му липсвала много,но не могъл да отговори на моите чувства![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора,кажете ми това не би ли могло също да е любов,но той просто да не го усеща...аз съм на 15 и това е първия път,когато се влюбвам истински![]()
v jivota ima i takiva momenti. Mislq,4e e postapil otgovorno kato ti e kazal tova.prosto bydi silna sled vreme shte go preodoleesh
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Спокойно, ще се оправиш. И такива неща се случват. Ще срещнеш друг![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Благодаря ви за подкрепата...може сега да казвам много изтъркана фраза,обаче старашно много ми липсва,а не знам дали някога ще успея да срещна някой съсъ същите качества...![]()
Били сте само 3 месеца заедно, даже с прекъсване. На 15 си, недей да се тръшкаш толкова, че именно това е било "голямата, незаменима Любов". И не може да заявиш, че момчето не е осъзнавало, че това е Тя - то само ти е казало, че не изпитва "чак" такива чувства, защо трябва и ние да ти казваме, че това не може да е истинска любов? Най-малкото не е, защото не вярвам да идва за "3 месеца, с прекъсване". И защото на тази възраст мнооого трудно можеш да срещнеш човека, с когото е предопределено да се влюбите един в друг.
Не искам да съм груба, но това е истината. Аз съм го осъзнала, искам и някои други хора да го осъзнаят.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
О, толкова връзки и раздели ти предстоят... не си го слагай толкова на сърце.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не се привързвай толкова много към някой...
Ще дойде и този момент и ще го разбереш,когато чувствата са споделени
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Аз просто ви споделям това,което чувствам,знам че е малко рано за да се влюбвам...ма май наистина се привързвам бързо
![]()
Той й е казал,че я обича,а тя трябва да бъде силна и да го преодолее???Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Стига с тия колумбийски сериали бе,алоооууу силните жени
Нито сте силни нито сте жени,недорасли хлапачки![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Той не й е казвал изобщо, че я обича. Впрочем високомерието ти идва в повече, успокой се - не си Бог.Първоначално написано от vamp
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Щом е бил с теб само защото му е приятна компанията ти, значи е по-добре, че сте се разделили, защото истинската любов не се изразява само в това да ти е приятно с някого! На 15 си... Има много живот пред теб, така че не се притеснявай - ще срещнеш истинският!![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
6ti mine
еми понякога любовта е несподелена...![]()
Ха споко мацка..Аз съм точно като теб в точно такава ситуация..Приемаш решението мууу дори и да те боли...Просто няма смисъл да обичаш някой който не му пука за теб..Той ще съжалява след време така чеее :P Не се натъжавай за някъв ТЪПАКККК койтоо губи...Веднаж птичето каца на рамото..Ти го обичаш той не го осъзнава тогава той губи..друга няма да го обичаспокиии
![]()
Само едно не разбрах.. защо той да е тъпак? Всмисъл той просто й каза истината. Без да я лъже без нищо. Ако беше найстина тъпак щеше да си ходи още с нея, да я лъже да излиза с други и т.н. А по темата -> не те познавам, незнам дали са ти истински чувствата, но понякога когато не можеш да имаш някои почваш да си мислиш как го обичаш и т.н. Но все пак съжалявам. Ще се оправиш споко.Първоначално написано от betyrk
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Моят съвет е да не го търсиш.Ако той усети,че има чувства и е сбъркал,сам ще те потърси,но ти не чакай.Просто си продължи напред.От личен опит го казвам.Загуба на време е да чакаш някой,който няма да се върне.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
10х на всичкиии, особено на betyrk i mechtaq_za _teb...![]()
![]()
Няма проблем.Затова е форумът.Първоначално написано от amour4eto
Успех и не се отчайвай за такива неща.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Живота е суров понякога![]()
Времето ще те излекува и ще го преживееш![]()
То пък толква си и била влюбена...
След две седмици пиши пак тука да видим колко ше ти дреме тогава.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Любовта при всеки идва след различно време.Спокойно ,ако сте още време заедно и той ще се влюби,няма страшно!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
От 1 страда е гадно... от друга не.. поне момчето е било честно с теб... а не да те залагва... и при 2-та варията ще ти е гадно защото пък ако ви беше продължила връзката... а той все още не може да "отговори на чуствата ти" едва ли ще е от най нежните и мили хора и ще ше само да те подтисква.... тка че дори да ти кажа "гледай напред живота продължата" едвали да ти дам някакъв кораж... и кой знае къв съвет... Не мисля че това ще ти оправи настроението в близката седмица-две ама все пак... горе главата![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
При мен беше подобно.Само време успя да ми помогне да го превъзмогна но дори сега 6 месеца след раздялата ни като го видя усещам че сърцето ми забива по-силно и по-силно.Тва е любовта-и щастие и тъга.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()