- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го...а той скъса с мен ;((
еееемиии... случва се!![]()
3 месечна връзка,и то с прекъсване,не е кой знае какво. Плюс това си на 15,живота е пред теб. Сигурна съм,че те боли повече за тва,че те е оставил той теб,а не ти него. Не се впрягай,момчета под път и над път. А щом толкова ти липсва,опитай да останете приятели.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ти каза ли му че го обичаш
spokoino mili4ka,hug,sly4vat se takiva ne6a,spokoino,samo nedei da sly6a6 tugni pesni,kato ostanalite mi priqtelki,pls,vig sega izlez navun s fr.,ne se lepvai na kompa i ne pla4i mom4eto e bilo iskrenno kum teb,moge bi po-natatak moge pak da se poly4i ne6o ili da se vlubi6 v dryg,ne se ot4aivai
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нqма нищо лошо да обичаш,и защо да е рано да се влюбваш?Не е ...
Наистина е постъпил правилно че ти го е казал на време .. представи си че не ти го беше казал.. нещата се задълбават,хлътваш още повече по него и накраq ти го казва..щеше да си много по-наранена отколкото сега,но гледай напред..ще срещнеш друг,по-добър,ще обичаш много повече(не съм сигурна в това което казвам защото и аз съм в подобна ситуациq)но трqбва да гледаме напред .. успех!![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
manutdforever
МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 1:15 pm Заглавие:
Да,казах му го няколко пъти,точно тогава,когато го изпитах![]()
manutdforever
МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 1:15 pm Заглавие:
Да,казах му го няколко пъти,точно тогава,когато го изпитах![]()
просто бях искрена,...е...и получих в замяна искреност...![]()
добре е направил като ти е казала въпреки че знае твоите чувства. а ти какво да не искаш да си с него щот ти липсва макар да знаеш истината?!?повярвай боли те но повече боли ако човекът до теб те лъже а ти го обичаш....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?