.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

daite mi savet...........

Iskam da mi dadete nqkakav savet za6toto naistina sam obarkana..Predi okolo ot 6 meseca sam v nov grad i sre6tnah edin 4ovek s koito stanahme gadjeta problema e tam 4e toi e na 26,a az sam na 16.vsi4kite mi priqteli sa protiv vrazkata ni vapreki 4e ne go poznavat.Naistina go obi4am mnogo,no se samnqvam 4e toi me obi4a vapreki 4e go kazva.Naposledak mn mislq dali ima smisal da prodalja tazi vrazka,nz dali toi me vzima na seriozno ili sam edna ot vsi4ki.Razdelqli sme se mn pati no az ne moga bez nego,moje bi se privarzah prekaleno mnogo.A ako roditelite mi razberat.......... :lol: :lol: :lol: Molq vi kajete mi kakvo spored vas e nai parvilnoto da napravq.Bili li ste i vie v takava situaciq???

Изключително редки са случаите, когато момичето е под 18-20, а мъжа е 10 години по-голям от нея, но все пак я обича истински. В повечето случаи не са на една вълна така да се каже, единият иска едно, другият - друго.
    Но не знам при вас каква е ситуацията, така че не мога да ти кажа. Но внимавай да не стане така, че си му заместничка на гумената кукла.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    zareji go.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Изключително редки са случаите, когато момичето е под 18-20, а мъжа е 10 години по-голям от нея, но все пак я обича истински. В повечето случаи не са на една вълна така да се каже, единият иска едно, другият - друго.
    Но не знам при вас каква е ситуацията, така че не мога да ти кажа. Но внимавай да не стане така, че си му заместничка на гумената кукла.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az bqh na 16 kogato GO sre6tnah, sega sum na 19 toi e 8god po-golqm, tt.e. na 27 e sega,nikoga ne bih sujalila za izbora si......zavisi ot 4oveka,v koito si vlubena.6tom ima6 sumneniq do kolko e iskrena lubovta mu,qvno ima ne6to koeto te pritesnqva.obmisli dobre ne6tata.nie ne mojem da re6im vmesto teb

Голям фен
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

mi vi6 sega ........spored men i moito mnenie trqbva da se saobrazqva6 ponqkoga s priqtelite za6toto liubovta e vreme a priqtelstvoto ve4no.......pojivee6 li pove4e s edin ti ve4e nego obi4a6 a se privarzva6 kam nego zatova poslu6ai priqtelite maje kolkoto iska6 niknat kato treva

Град
    In Devil's Castle
    предразсъдъци колкото си искаш..важното е дали наистина се харесвате...
    someone else...

според мен ако прекратиш тази връзка ще се 4увстваш мн кофти...щото все ще се 4удиш дали правилно си постъпила и т.н. и ако наистина те оби4а(възможно е ест) ще нараниш и него.времето ще покаже колко държи на теб ... и дали има шанс връзката ви.според мен възрастта не е мн голяма пре4ка...но ти си познаваш 4овека и си знаеш по добре де

Голям фен Аватара на Remini
    Винаги съм се чудил...къде ги намирате тия...
    Айде момиче на 20-21 е нормално да е с мъж 26...ама на 16 ....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

mersi na vsi4ki.6e se radvam ako napi6ete o6te mneniq :) :) :)

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Абе зарежи го много ви е голяма разликата
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Shumen
    O boje.... Momiche zareji go tozi znaesh li go na kakvo e sposoben? Ne se zanimavai s nego.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Na kakvo e sposoben??????

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    +333
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

голяма разлика
    щом се съмняваш че ти отвръща с това което ти му даваш.поговори с него и добре помисли за да не съжаляваш после!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    O boje.... Momiche zareji go tozi znaesh li go na kakvo e sposoben? Ne se zanimavai s nego.
    +1 Съгласен съм със теб за пореден път.
    Цитирай Първоначално написано от eveto_07
    Na kakvo e sposoben??????
    Ще те наебе и ще те остави!После ще плачеш и може би ще пуснеш тема : ,,Обичах го ,а той ме заряза!'' Виж всеки може да каже: ,,Обичам те!'' ,но не всеки го чуства това ,,чуство''.Макар и за мен Любовта и Обичам те са думи във въздушното пространство ,като всички останали!
    По темата: Зарежи го .Ще те боли не е лъжа ,но всяка рана минава със времето.
    П.П. Надявам се да вземеш правилното решение ,а ако не ще съжеляваш
    УСПЕХ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    София

Re: daite mi savet...........

Iskam da mi dadete nqkakav savet za6toto naistina sam obarkana..Predi okolo ot 6 meseca sam v nov grad i sre6tnah edin 4ovek s koito stanahme gadjeta problema e tam 4e toi e na 26,a az sam na 16.vsi4kite mi priqteli sa protiv vrazkata ni vapreki 4e ne go poznavat.Naistina go obi4am mnogo,no se samnqvam 4e toi me obi4a vapreki 4e go kazva.Naposledak mn mislq dali ima smisal da prodalja tazi vrazka,nz dali toi me vzima na seriozno ili sam edna ot vsi4ki.Razdelqli sme se mn pati no az ne moga bez nego,moje bi se privarzah prekaleno mnogo.A ako roditelite mi razberat.......... Molq vi kajete mi kakvo spored vas e nai parvilnoto da napravq.Bili li ste i vie v takava situaciq???
    Ми не знам много зависи 10 години разлика е разлика, която може да бъде преглътната, но точно в тази възраст (твойта) и разлика от 2 години е все едно друга Вселена ако ме разбираш. Да имала съм подобно ситуация като бях на 15 или 14 (не понмя вече) ходих с момче 10 год. по-голям от мен и трябва да ти кажа, че много бързо схванах, че тази връзка няма да има развитие или успех и нещата приключиха. Така че ти си тази, която трябва да прецени ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

10 години разлика са си доста. Плюс това казваш, че не си сигурна в чувствата му. Е тогава за какво ти е? Привързаността НЕ Е любов!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Re: daite mi savet...........

Iskam da mi dadete nqkakav savet za6toto naistina sam obarkana..Predi okolo ot 6 meseca sam v nov grad i sre6tnah edin 4ovek s koito stanahme gadjeta problema e tam 4e toi e na 26,a az sam na 16.vsi4kite mi priqteli sa protiv vrazkata ni vapreki 4e ne go poznavat.Naistina go obi4am mnogo,no se samnqvam 4e toi me obi4a vapreki 4e go kazva.Naposledak mn mislq dali ima smisal da prodalja tazi vrazka,nz dali toi me vzima na seriozno ili sam edna ot vsi4ki.Razdelqli sme se mn pati no az ne moga bez nego,moje bi se privarzah prekaleno mnogo.A ako roditelite mi razberat.......... Molq vi kajete mi kakvo spored vas e nai parvilnoto da napravq.Bili li ste i vie v takava situaciq???
    Да вижда се че мсилиш,и то трезво....Не бъде с него,той ще те изпозлва...Ти си една малка играчка за него и като му умръзнеш и ще те изхвърли,а ти не искаш това нали ?

mn qsno 4e ne iskam tova....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си