.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

тест за бременност

здравейте сладури,та искам да ви попитам закъснява ми цикълът и си направих тест за бременност резултатът беше отрицателен,немога да разбера защоми закъснява,много се притеснявам,трябва ли да вярвам на теста или да го направя отново
    Кой каквото си направи си е за главата му

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами направи си отново тест , ако отново е отрицателен , значии ще ти дойде.
    Ако е положителен тоя път , си направи още един, за да си сигурна.
    Но може от много работи да ти закъзнява.

Ами има няколко вероятности:
    1.да ти е нередовен
    2.да си била в сртес напоследък и това да е дало отражение
    3.ако си била на диета също влияе
    Но ако толкова се тревожиш и не сте се пазили го повтори ама според мен няма от какво да се притесняваш.И аз съм била така.Айде успех

da bqh na dieta,plus tova minaliqt mesec mi vyrveshe mnogo,neshto kato kryvoizliv polu4ih
    Кой каквото си направи си е за главата му

Еми може и от това да е...ама тоя кръвоизлив не те ли притеснява?Сесрта ми имаше подобен проблем и ходи на гинеколог и ти мисля, че трябва да идеш.А за другото не се притеснявай

има мн мн причини по принцип 1 тест е достатачен според мен... може да е от времето,от храна,от притеснение има мн фактори не винаги трябва 1вара мисал да е подуването ка коремчето...

Re: тест за бременност

Цитирай Първоначално написано от kripsi
    здравейте сладури,та искам да ви попитам закъснява ми цикълът и си направих тест за бременност резултатът беше отрицателен,немога да разбера защоми закъснява,много се притеснявам,трябва ли да вярвам на теста или да го направя отново
    test za bremenost se pravi pone dve sedmici sled riskovaniq polov akt ,i na men mi e zakasnqvalo ,no ne sam bremenna slu4va se da zakasnqva, ne se straskai vednaga ,no ako neti doide varvi na lekar,moje da ima6 dryg problem nqkakav yspeh!
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

На мен този месец ми се случи абсолютно същото.Не се притеснявай,ще ти дойде
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Абе на всеки се случва да му закъснее ... Кво се впрягаш?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си