.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 174
    Абе не е голям купон най-вече поради наличието на охрана.. минаваща на половин час друго е на въпрос, че ще се издраскате и ще ви е неудобно иначе опитах тази година и единствената пречка беше досадната охрана... ех тези искри

Craig David-Walking Away

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    da mn qsno

Ами бих пробвала...искам от доста време и май другата седмица като заминем на морето ще пробваме...Но трябва да е вечерта ,когато на плажа няма хора и да вземем голяма хавлия да няма пясъци по нас....

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Etropole
    mdaa ....
    Auspuh ...!!!

Има си я романтиката, но и охраната която минава през половин час я има - само те ми развалика кефа от преживяването е и това, че се прибрах целия в пяък и издраскан!
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

да мн е романтично!
    Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.

http://www.impulse.bg/user/lady-prada

Мега фен
    Град
    SF
    На плажа е гадно, щото колкото и да внимавате, винаги влиза пясък на неприятни места и после много трудно се 4исти.
    Във водата е кофти, понеже няма на4ин да се полу4и добро 'смазване' - вси4ко се отмива на секундата. Да не говорим, 4е е ужасно нехигиени4но.
    Най-успешно сякаш беше на едни скали, но пък тогава няма особен избор на пози - задна, освен ако един от двамата няма нищо против да си прежали гърба и дупето за каузата. Но остават неприятни синини и ожулвания и определено не си струва..

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Barbie
    Правила съм. Беше хубаво... Бих повторила (и потретила...)

Ами аз съм правила и то няколко пъти.. Първият път беше супер странно-накрая с милото целите бяхме в пясък после вече си носихме хавлия.

да бих, ама тая година ми се прецака ходенето до морето
    Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съвет нали за тва са форумите

Ами да, аз правих с приятеля ми и страшно много ми хареса много е готино

Абе ние щяхме като бяхме на морето преди 2 седмици,ама се оказа по-трудно отколкото предполагахме
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Абе ние щяхме като бяхме на морето преди 2 седмици,ама се оказа по-трудно отколкото предполагахме
    Ммм нз за какво точно гожориш ама наистина е много трудно защото вечерта има страшно много хора на плажа аз изобщо непредполагах ама уви И се пак успяхме де

ммм въпрос с повишена трудност естествено,4е бих

ДА
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    с0фия
    даааааааааааааааааааааааа аа
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от nestle
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Ммм нз за какво точно гожориш ама наистина е много трудно защото вечерта има страшно много хора на плажа аз изобщо непредполагах ама уви И се пак успяхме де
    Точно тва имах предвид
    Ама ние вечер бяхме мн изморени и не ни се връщаше пак на плажа,ама има време и за това,може и догодина
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

да
    "Дайте ми лост и опорна точка и ще повдигна земята."-Архимед

Град
    Plovdif maina
    да бих

Да..
    Даже правихме ..
    беше супер готино на тея къщички за спасителите
    1000 % бих го повторила

est
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

аз бих го направила ако ми се отдаде възможност
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    с0фия
    и до какъф резултат водят изследванията:

сички искат
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Това ми е ме4тата от малка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си