- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс на плажа ??
Абе не е голям купон най-вече поради наличието на охрана.. минаваща на половин часдруго е на въпрос, че ще се издраскате и ще ви е неудобно
иначе опитах тази година и единствената пречка беше досадната охрана... ех тези искри
![]()
Craig David-Walking Away
Ами бих пробвала...искам от доста време и май другата седмица като заминем на морето ще пробваме...Но трябва да е вечерта ,когато на плажа няма хора и да вземем голяма хавлия да няма пясъци по нас....
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Има си я романтиката, но и охраната която минава през половин час я има - само те ми развалика кефа от преживяването е и това, че се прибрах целия в пяък и издраскан!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
да мн е романтично!
![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
На плажа е гадно, щото колкото и да внимавате, винаги влиза пясък на неприятни места и после много трудно се 4исти.
Във водата е кофти, понеже няма на4ин да се полу4и добро 'смазване' - вси4ко се отмива на секундата. Да не говорим, 4е е ужасно нехигиени4но.
Най-успешно сякаш беше на едни скали, но пък тогава няма особен избор на пози - задна, освен ако един от двамата няма нищо против да си прежали гърба и дупето за каузата. Но остават неприятни синини и ожулвания и определено не си струва..
![]()
Робинята на Quench
Да :P
Правила съм. Беше хубаво... Бих повторила (и потретила...)![]()
Ами аз съм правила и то няколко пъти..Първият път беше супер странно-накрая с милото целите бяхме в пясък
после вече си носихме хавлия.
![]()
да бих, ама тая година ми се прецака ходенето до морето![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
Абе ние щяхме като бяхме на морето преди 2 седмици,ама се оказа по-трудно отколкото предполагахме![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ДА![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
даааааааааааааааааааааааа аа![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Точно тва имах предвидПървоначално написано от nestle
![]()
Ама ние вечер бяхме мн изморени и не ни се връщаше пак на плажа,ама има време и за това,може и догодина![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да![]()
"Дайте ми лост и опорна точка и ще повдигна земята."-Архимед
да бих![]()
Да..
Даже правихме ..![]()
беше супер готино на тея къщички за спасителите
1000 % бих го повторила![]()
est
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
аз бих го направила ако ми се отдаде възможност![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
и до какъф резултат водят изследванията:
сички искат![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...