- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нови Модератори с '0' поста и Бан темата
Добър ден,
бих искал да съобщя, че вече имаме и ще имаме нови колеги, които няма да са от регистрираните потребители на този форум. Идеята е, че те се занимават основно с това, имат богат опит и са изключително компетентни в тази област и заедно с тях ще намалим до пренебрежим минимум спама и флууда във форума. Ще се стремим нон-стоп да има контрол и модераторско присъствие. Наблюдават го и са наясно с нещата, сигурен съм, че и вие ще се съгласите с мен, че не рядко в някои раздели настава суматоха от недоброжелатели.. която ще се изкорени
Няма да навлизам в подробности, ако желаят, те сами ще се представят![]()
Обръщам внимание специално на много теми от типа 'модератори с 0 поста, да не е грешка?' - не, не е.
ПС.
Повече няма да има Бан тема. Политиката по бановете се променя от части, но това касае повече екипа. Ще се банва за същото, както и до сега - неспазване на правилата, само дето ще е по-активно и често![]()
БРАВО =D> подкрепям темата това и трябваше от отдавна да станечестито на новите модове =D> дано да се справят с излишният флуд.и според мене трябва да се забрани да влизат гости защото само флудят излишно.
=D> още веднъж браво. =D>
Veche se chustvam na 95% bannat![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Да беше само ти с тва чувствоПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Да не би да отнехте правилата на всички останали модове заедно с идването на новите модове? Защото сег старите нямат никакви права.![]()
и аз това се чудаПървоначално написано от Забавно ми е
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Временно само нямат не само те, но и новите колеги. Само един от тях![]()
А няма ли да е добре все пак да разбираме когато някой е баннат? Имаше практика да се пише в подписа на баннатия причините за бана...
За сега няма това да се прави, поради новото естество на бановете, което може и да стане всеобщо достояние малко по-нататък.
май само ти и banditkata можете да пишетеПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Истината е, че тук се извършва преврат.![]()
Вижте как админите са нови, модовете - нови и не остана почти никой от старите. Като изключим Мачока само Barbie-то има тук, там права.
CenzuraПървоначално написано от Забавно ми е
![]()
Започваш да дразниш с преднамерените си изказвания срещу форума и политиката му и след още няколко няма да имаш възможност да го правиш.Първоначално написано от DjBaloon
На всички колежки са възстановени правата.
Baaa... nishto prednamereno nevidqh da sum napisalПървоначално написано от machoka
![]()
Nedei tolkova lichno![]()
Добра идея![]()
is my religion
machoka ne se kefq osobeny na poslednia ti post dety napadna DJ Baloon![]()
искам се мушна и азиначе честито :Р
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
сега масво банване ли следва![]()
^Защо?
Надежди говежди
а какво пе4елят модераторите от факта 4е са модератори??? за кво се навиват?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ако питаш дали дават пари-не дават. Аз го правя защото се чувствам полезна.
Първоначално написано от DjBaloon
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.